Lost

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

Tüm bölümler 13 dvd , senkronize Türkçe altyazı... 120den fazla bölüm Ücretsiz kargo... ilgilenenler özele yazsın

zero43
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

güncell

zero43
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaç dolar ? :)

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

afrasiab bunu yazdı:
    -----------------------------

Kaç dolar ? :)

pm attım hocam kontrol et hesabını

zero43
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hayırlı işler .  Hocam bende çekmeye başlayacaktım ... ücret konusunda bilgi verirsen sevinirm.

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

lost izlemek yaptığım kayda değer enayilikler listesinde ilk 10 a girer. kaç sene boyunca ısrarla takip ettik; du bakalım nolcak diye diye sonunda eşşeen zki oldu afedersiniz , ne bi konu var ne bi amaç, striboktan bi pembe dizinden başka bi halt değil öyle bilimkurgu fantastik fln diye soslayıp bizede yedirdiler ya taktir etmek lazım pazarlamacılarının sinsiliğini. bide bikere başladımı ulan nolcak acaba mevzuu hiç bir zaman bitmediği için sonraki bölümü sonraki bölümü sonuna kadar izliyon. 

ha pembe diziden , ne biliim hayatağacı yalanrüzgarı gibi saçmalıklardan hoşlanırım ben izlerim diyosanız oturun izleyin derim tabi. 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

lost. Bitti gitti ya. giden gitmiştir gittiği an bitmiştir. nyse hayırlı satışlar.

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

fiyatı devlet sırrı mıdır ki pm ile veriliyor anlamış değilim

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

kimsenin işine engel olmak istemiyorum ama hocam altı üstü 13 dvdlik bişey satmaya çalışıyosun hd mi hd ripmi  onu dememişsin ki boyuttan hdtv olduğu anlaşılıyor neyse yani böyle gizlilik içinde konuyu yürütmen enteresan

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

lost izlemek yaptığım kayda değer enayilikler listesinde ilk 10 a girer. kaç sene boyunca ısrarla takip ettik; du bakalım nolcak diye diye sonunda eşşeen zki oldu afedersiniz , ne bi konu var ne bi amaç, striboktan bi pembe dizinden başka bi halt değil öyle bilimkurgu fantastik fln diye soslayıp bizede yedirdiler ya taktir etmek lazım pazarlamacılarının sinsiliğini. bide bikere başladımı ulan nolcak acaba mevzuu hiç bir zaman bitmediği için sonraki bölümü sonraki bölümü sonuna kadar izliyon. 

ha pembe diziden , ne biliim hayatağacı yalanrüzgarı gibi saçmalıklardan hoşlanırım ben izlerim diyosanız oturun izleyin derim tabi. 

merakla her bölümü izliyorum günde 3 bölümden aşagı izlemiyorum sezon 4. bölüm 10 dayım. başladık bi kere. bi an önce bitirip kurtulmam lazım bağımlılık yaptı

le le le sakine
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

merakla her bölümü izliyorum günde 3 bölümden aşagı izlemiyorum sezon 4. bölüm 10 dayım. başladık bi kere. bi an önce bitirip kurtulmam lazım bağımlılık yaptı

dizinin sonunda gece saat 1 de küfürlerimle siteyi ayağa kaldırdım kardeşim :D

kavga var zannetti millet :D

o yüzden mutlu bir hayat sürmek istersen en yakın zamanda bırak :D bende de bağımlılık yapmıştı ama işte böle D:

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 3644 Toplam Mesaj: 29