Lost 5. Sezondan İlk Promo
-
-
Ya hiçbir sey vermemişler ki sadece jack bi yerde geri kalanlar benm yuzumden öldü diyor.
-
bilmediğimiz pek bişe göstermiyo ama :D
-
4-8-15-16-23-42 akar :) herkesin elinde bi silah gördüm ne oluyor la can lak neden öldü durduk yere .. :)
alttaki posta alıntı :)
mr eko da geri gelcek diolar :/ zaten bk yoluna gitti a.k :) en pis koyan çarlinin ölüsüydü :/bide su elmas için ölen 2 kişi vardı ya ölü sanıp diri diri gömdüler onlarda cıkmasın la bi yerden :)
-
adaya hep beraber geri dönüleceği ve ilk bölümlerin hareketli geçeceği kesinleşti :))
extra olarak benim tahminime göre jin ve michael yaşayacak..
-
bi yerde okumuştum eko geri dönüyomuş şişman eleman devalı ölen kişilerle iletişi kuruyo vs..bakalım senaristler olayı nasıl bağlayacak ama ilk4 sezonda senaryo mükemmeldi wallaha.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
bi yerde okumuştum eko geri dönüyomuş şişman eleman devalı ölen kişilerle iletişi kuruyo vs..bakalım senaristler olayı nasıl bağlayacak ama ilk4 sezonda senaryo mükemmeldi wallaha.
-----------------------------eko öldü bi kere hocam.. flashbacklerle geri dönmesi muhtemel.
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------eko öldü bi kere hocam.. flashbacklerle geri dönmesi muhtemel.
-----------------------------öldüğünü bendew biliyorum açıklamalarda geri gelecek yazıyo flashbackler felan değil.zaten 5. bölümde artık flashback lerde bitiyomuş flash forwardlar yer alıcakmıs daha fazla
-
bi izlemeye fırsatım olmadı lan şu diziyi millet deli dehşet diyor çok övüyorlar...
-
ArmadA bunu yazdı:
bi izlemeye fırsatım olmadı lan şu diziyi millet deli dehşet diyor çok övüyorlar...
çok iyi hatırlıyorum bundan 1 sene öncede aynı şeyi söyluyordun şimdide.Lostun her yeni sezonuyla ılgılı topik açıldıgında aynı laf al izle artık amq da ne diyem :D -
Prison break, heroes felan hikaye, lost gibisi yok. Yalnız fragmanda bilmediğim pek bir şey yok arkadasın da dediği gibi.
5.sezon ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?