Lost Bitiyor...
-
abc den izlenir mi la herifler 2dk da bi reklam koyuyor paranın amk'yolar
-
bitti :D
-
hayrına lost indirmek için rapid yollayabilcek biri çıkar mı ki :)
-
Sorması ayıp bu dizi ne ayak?
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dünyada en çok izlenen dizi hocam :D 6.sezon koca koca 6 yıl oldu
bu sene bu bölüm ile de bitti geçmiş olsun ahh ahh lost olsun 20 sezon daha izlerim ben onu 5.sezon un finali kadar manyak bir final i hiç bir dizi yapamaz daha =)
-
gelmiş geçmiş en iyi dizi biri lost diğeride tsubasa bayılırdı be :)
-
PanxeR bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------dünyada en çok izlenen dizi hocam :D 6.sezon koca koca 6 yıl oldu
bu sene bu bölüm ile de bitti geçmiş olsun ahh ahh lost olsun 20 sezon daha izlerim ben onu 5.sezon un finali kadar manyak bir final i hiç bir dizi yapamaz daha =)
-----------------------------Kusura bakma pek tivi izlemem... Bilmiyorum... Bakarsam bir haberlere bakarım başka bir işim olmaz...
-
şuan iniyo insin hemen izlicem bakalım :) pazartesi çıkcağını unuttuğum için canlı izleyemedim :D
-
carnager bunu yazdı:
şuan iniyo insin hemen izlicem bakalım :) pazartesi çıkcağını unuttuğum için canlı izleyemedim :D
-----------------------------hocam o kadar reklama ben dayanamaz küfür ederdim. şuan iniyo bende şimdi izlicem :) gideyimde kola mola alayım cips mips çerez merez ayağımı masanın üstüne hoparlörün yanına uzatayım. ışıkları söndüreyim bizim oda çok az ışık alıyo perdeleri kapattımmı tamam işte dünyanın en mutlu adamı olurum 2 saatliğine :)
-
Bu kadar berbat bir final olamaz.
Cevaplanmamış sorularla bıraktılar adamlar.
Neymiş sonda bir ışık çıkıyor, herkes hatırlamaya başlıyor.
Ben açıkcası o kadar saçmalıktan sonra ışığın ardından değnekçi bekliyordum: "Gel böyle abi gel böyle ,yanaş".
lost finali fos çıktı...