Lost İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

3. sezona geçtim. bu 3. sezonda the answers diye özel bir bölüm var bunu 3. sezona başlamadan mı, bitirdikten sonra mı veya herhangi bir bölümden sonra mı izleyeceğiz ?

cevap yazacak olanlar lütfen bölümlerin içeriği ile ilgili bilgi vermesinler. sadece dediğim gibi bu bölümü ne zaman izlememiz gerektiğini söylesinler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    sezon bitince izliceksin ama tahminimce 3. sezonda diziden sıkılacaksın ve bırakacaksn :D bak bölümler hakkında bişey sölemedim kızma.. ama losta harcadığım zaman acıyorum yani.. dexter rulez

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

lost la dexteri niye kiyasliyorsun ki ikisininde hic bir benzer tarafi yok konularinda hic bir iliski bulamazsiin.. 

ama ikizide izlenilebilir guzel dizilerdir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

WingTsun bunu yazdı:
    -----------------------------
    sezon bitince izliceksin ama tahminimce 3. sezonda diziden sıkılacaksın ve bırakacaksn :D bak bölümler hakkında bişey sölemedim kızma.. ama losta harcadığım zaman acıyorum yani.. dexter rulez

sen uçmuşun galiba hoca lostun tek soluksuz geçen sezonu 3. sezon herkesin hem fikir olduğu ki ben bile yarısını izledim 4. sezon berbattı sen 3. sezonu izlemiş olsan bu yorumda bulunamazsın 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

izlemene gerek bile yok 2 adam konuşuyo öyle sıkıcı gelmişti bende kapatmıştım hiç bişeyde kaçırmadım.Galiba sonra izlemen gerekiyo

Saçma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

LOST  izledim pişman değilim beklemeden izledim sonradan başladım bi 6. sezonda bekledim... Finali beklediğimiz gibi olmadı karakter yönlü bi final oldu. daha fazla anlatmiim.... ama güzel dizi

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Lost dedin,

Bağrımı yaraladın,ciğerimi deştin beni bilinmezliklere yolladın adeta dostum.

Başlığı görünce ilk heyecanlandım sonra hüzüleniverdim hacu

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

mximus bunu yazdı:

Lost dedin,

niye dostum ? ne umdun ne buldun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

WingTsun bunu yazdı:

sen uçmuşun galiba hoca lostun tek soluksuz geçen sezonu 3. sezon herkesin hem fikir olduğu ki ben bile yarısını izledim 4. sezon berbattı sen 3. sezonu izlemiş olsan bu yorumda bulunamazsın 

izledim hocam emin ol 3. sezon son 2 bölüm izlemedim sadece ve merakta etmedim izlemeyişimin sebebi o sıralar çok yoğun olmamdı sonra atladım zaten şöyle söliyim lost insana ilk 2 sezonda aşırı yüklemeler yapıyor o kadar büyük şeyler bekliyorsun ki o kadar süper ötesi şeyler umuyorsun ki ama bunlar aslında özünde basit çıkınca ve basitçe açıklanınca hayatın kararıyor lost adamın hayatını çok etkiliyor cidden :) bu arada dexterla lostu kıyaslamadım sadece dexterında güzel bir dizi olduğunu vurgulamaya çalıştım..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

mximus bunu yazdı:

Lost dedin,

niye dostum ? ne umdun ne buldun ?

Aslında umduğumu buldum .Kim ne derse desin lost eski diziler hariç son yılların en iyi dizisidir.Fakat izleyen herkes dizi bitmeden önce 5 sezonu keyifle izleyip sonra 6. sezonda dizi bitince bu ne yaa diye bok atmıştır,insanlarda bu vb. etkiler ve daha nice saçma tepkilere neden olmuştıur.Bu böyle uzar giderrr...5-5,5 sene her bölümünü takip ettim tek tek.Bitince çok üzülmüştüm amk ya.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bitince.

Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 12