folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Lost, Prison Break Vs.. Gibi Projeleri Neden Yapamıyoruz?

Lost, Prison Break Vs.. Gibi Projeleri Neden Yapamıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya arkjadaşlar bunlar hastalık gibi birşey mi?

Prison break güzel diyorlar fakat izlemedim.Lostun 4. sezonundayım bitirip ona geçicem.

Düşündüm de lostta çok büyük bir bilgisayar projesi yoktu.Yani matrix falan gibi ?Neden bu tür projeler yapamıyoruz?

Yani  bu dizilerin tutulma nedeni sanıyorum ki sadece fikirleri.Yani çok enteresan olaylar oluyor.Yazan adam sağlam yazmış.Bir adada pek teknoloji kullanılmıyor ve süper ötesi bir dizi.

Bizde neden yok böyle birşey ?Bir ara harry poter büyümüştü onu çocuklar duymasının emresiyle kıyasladılar.Büyse nolur flana filan.İyide şimdi çocuklar duymasına ne oldu harry potera ne oldu ?

YAda kurtlar vadisine bakalım.Güzel bir dizi.Güzel olmasının nedeni fikir güzel.Bence bir çok dile çevrilip dünyaya veirlebilir çokta güzel izlerler.Fakat bir kaç proje.NEden yapamıyoruz?

NEden çok güzel projelşer Türkiye de olmuyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    burda biraz iyi yapsan zaten tutyor okadar bütçeye gerek duymadan para kazanabiliyorlar... gerek duymuyorlar. orda çoğu proje çok iyi rekabet kaliteyi yükseltmiş anlayacağın..

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Harry potter film tabi dizi olmadı o yüzden modasının geçmesi çok normal gündemde tutlması lazım.
    kurtlar vadisi kimi ülkelere veriliyor zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    türk izliyicisinin zevkleri çok farklı dünyaya göre

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    walla prison breaki izleyin pişman olmazsınz...müthiş bir zeka örneği...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

yapıoz işte gray's anatomy i aldık doktorlar diye kutsi yi koyduk oynatıoz, konsept danışmanı falan da yok türkiyede olmayan hususlarla işleniyo

mesela dawson's creek'i de aldık kavak yelleri yaptık gençlik ayıla bayıla izliyo diyaloglar bile aynı. yakında lostu da yaparız emrah falan oynar. 

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Sen kurtlar vadisini çek koy adam bana ne der.Şimdi amerikaya ve kanadaya bakınca bazı kanalların işi bu tarz diziler yapmak adamların creative ekipleri var bu iş biraz teknoloji gibi how-know olayı üstüne kurulu.Hani hadi yapalım dense elimizde patlar 10 yıl 15 yıl ugraşılıcak şimdiden ekiplerin kurulması sanat okullarının acılması gerek.İş sadece para degil eğitimli yazar yönetmen ve oyuncuda bitiyor.Makenden,türkücüden olmaz bu iş

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    selena ve efektleri varken lost izlenir mi :z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Türk sinemasinin su anda ilerlemesi cok zor gibi görünüyor.
    Neden dersen su anda her dizi 90 dakika cekiliyor.

Amerikada bir film 90 dakika. Biz dizilere bu kadar bagimli olursak bu is gitmez, saglam gercekten güzel dizi cok az.

Bizde güzel filmler yapabilirmiyiz?
    Tabi yapariz ama biraz daha pismemiz gerek diye düsünüyorum. Örnegin Barda filmi cok ilginc bir film, ingilizce cekilseydi eminim cok ilgi cekebilirdi.

Ama bu kadar dizilere önem verilirse pek birsey olacagini sanmiyorum.
    Ha Lostu Türkler bulmus olsaydi dünya capinda yayginlasmazdi belki. Lost düsündürücü bir dizi, halkimiz izlermiydi bilmiyorum. Ama izlemezse destek ve reyting olmazdi. Reyting olmayinca dizi zaten biterdi.

Ama Türklerin ingiliz dizileri izlemesi biraz özenti olarak basladi, simdi Lost, Prison Break gibi dizileri izleyen Türk cok.

Bu arada Prison Break'de cok güzel, tavsiye ederim. Eylül ayinda 4. sezon baslayacak sanirim.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

Diziler Sıradaki Bölüme Merak Öğesi Bıraktığı İçin Bu Kadar Tutuluyo, Aslında Dizi Merakdır Gelecek Bölümde yada Gelecek Sezonda Ne olacak . . .

aslında irdelediğimizde bi zikde yokmuş lan diyoruz aynı şeyleri kakalayıp duruyolar,

teknlojik destekde lazım tabi lostun ilk bölümündeki uçak düşme sahnesini bırak dizide filmlerde çekemiyoruz biz ,

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

Ya abi çok uzağa gitmemek lazım. Lostun İlk bölümüne harcanan para 15 milyon dolardı sadece bir bölüm! Bizde böyle prodüksüyonları yapabilecek kaç tane şirket var yok çıkacak arog filmi için 10 milyon dolar harcanacakmıi türkiye de en pahalı bütçe olacakmış Koskoca bir film. Bir bölüm dizi ve bir film. Adamlar çıtayı o kadar çok yüksekte tutuyorlarki onlar gibi zengin ve özgün fikirli olmadan onlar kadar başarılı olamayız. Arkadaşlar kurtlar vadisinden bahsediyor. Bu dizi 5-6 yıldır hep taRtışılmadı mı kendi ülkemizdeki insanlar kabul etmiyor. Nasıl uluslararası anlamda başarılı diziler bekliyoruz. Çok zor bi ihtimalden bahsediyoruz bence  ;)

İNADINA TeXaS..
Toplam Hit: 4972 Toplam Mesaj: 39