Lost Sezon 0 : | ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar şu adreste bi açıklama gördüm acaba nedir bu ? böyle bişey izlememiştim daha önce yazılanlar gerçekten doğru mu ? yani penny nin babası gerçekten bu adayı biliyo mu ? hatta bu adayı o mu bu hale getirdi ? bilginiz warsa paylaşın lütfen çünkü çok şaşkın bir durumdayım şuan.

http://www.diziarsivi.com/index.php?query=download&id=787 

bi de bunun verdiği adresteki dosya silinmiş eğer gerçekten varsa böyle bi bölüm indirebileceğimiz bi link verirseniz  sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    yeni sezon başlamadan önce eski sezon daki geçen olayların kısaca anlatılmış oldugu bölüm 0. bölüm die geçiyo onun dısında bilmiom baska bişey varsa

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    ama bu ilk sezondan da önce. yani daha hiçbişey olmadan önce bu bölüm warmış diye anladım ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    lost düşmanları birazdan bu konuyu basacak hehe :D ya şu lost a bi fırsatım olmadı ama şubatı onun için ayıracam selena, sihirli annem, binbir gece, heroes sıra bunda :D:D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    şu halimize bak ya allahım yarabbim koca karılar gibi dizi tartışır olduk bi de ithal dizi a.k

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Tartışmak zorunda deilsin ki. Sorduk sadece bilgisi olan biri varsa söylesin diye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu halimize bak ya allahım yarabbim koca karılar gibi dizi tartışır olduk bi de ithal dizi a.k
    -----------------------------
    ne alaka abi ?

"bide ithal dizi a.k" nedemek?

bi dizi tartışınca koca karı mı oluyoz? ithal dizi olunca kalitesiz mi oluyo?

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    Lost u izleyein görün nasıl dizi yapıyor adamlar :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Şuana kadar izlediğim diziler içinde en sürükleyici olanı her bölümün sonunda hass dedirten bir diziydi. 4. sezonu dört gözle bekliyorum bir an önce yayınlansada bizde başlasak

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    siz gidin daha selenayı izleyin:).bugune kadar yapılmış en ii dizlerden birisi lost.ayrıca 4.sezonu başladı die biliom.

https://www.fitnessaktif.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Lost sezon birdeki hali ile değilde sezon iki yada üç gibi çıksaydı bu kadar tutmazdı. sezon bir tamamen sürükleyici ve insanın kafasın neyin peşindesiniz sorusunu yaratıyordu. daha sonra birazcık mutasyona uğradı. şunuda kabul etmek gerekir ki yabancıların dizilerindeki kurgular mükemmel oluyor. eskiden lostu iple çekerdim ama artık değil. bugün lostun yeni sezonu yayınlanacak. (31 ocak)

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 17