Lost Sezon 0 : | ??
-
Selam arkadaşlar şu adreste bi açıklama gördüm acaba nedir bu ? böyle bişey izlememiştim daha önce yazılanlar gerçekten doğru mu ? yani penny nin babası gerçekten bu adayı biliyo mu ? hatta bu adayı o mu bu hale getirdi ? bilginiz warsa paylaşın lütfen çünkü çok şaşkın bir durumdayım şuan.
http://www.diziarsivi.com/index.php?query=download&id=787
bi de bunun verdiği adresteki dosya silinmiş eğer gerçekten varsa böyle bi bölüm indirebileceğimiz bi link verirseniz sevinirim -
yeni sezon başlamadan önce eski sezon daki geçen olayların kısaca anlatılmış oldugu bölüm 0. bölüm die geçiyo onun dısında bilmiom baska bişey varsa
-
ama bu ilk sezondan da önce. yani daha hiçbişey olmadan önce bu bölüm warmış diye anladım ben
-
lost düşmanları birazdan bu konuyu basacak hehe :D ya şu lost a bi fırsatım olmadı ama şubatı onun için ayıracam selena, sihirli annem, binbir gece, heroes sıra bunda :D:D
-
şu halimize bak ya allahım yarabbim koca karılar gibi dizi tartışır olduk bi de ithal dizi a.k
-
Tartışmak zorunda deilsin ki. Sorduk sadece bilgisi olan biri varsa söylesin diye.
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
şu halimize bak ya allahım yarabbim koca karılar gibi dizi tartışır olduk bi de ithal dizi a.k
-----------------------------
ne alaka abi ?"bide ithal dizi a.k" nedemek?
bi dizi tartışınca koca karı mı oluyoz? ithal dizi olunca kalitesiz mi oluyo?
-
Lost u izleyein görün nasıl dizi yapıyor adamlar :D
-
Şuana kadar izlediğim diziler içinde en sürükleyici olanı her bölümün sonunda hass dedirten bir diziydi. 4. sezonu dört gözle bekliyorum bir an önce yayınlansada bizde başlasak
-
siz gidin daha selenayı izleyin:).bugune kadar yapılmış en ii dizlerden birisi lost.ayrıca 4.sezonu başladı die biliom.
-
Lost sezon birdeki hali ile değilde sezon iki yada üç gibi çıksaydı bu kadar tutmazdı. sezon bir tamamen sürükleyici ve insanın kafasın neyin peşindesiniz sorusunu yaratıyordu. daha sonra birazcık mutasyona uğradı. şunuda kabul etmek gerekir ki yabancıların dizilerindeki kurgular mükemmel oluyor. eskiden lostu iple çekerdim ama artık değil. bugün lostun yeni sezonu yayınlanacak. (31 ocak)
Toplam Hit: 2564 Toplam Mesaj: 17