Lucky Strike
-
Bu meretin orjinali Ankara da nerede bulunur üstadlar ? Bir bilen orjinallik ayrıntılarını da anlatırsa iyi olur =).
*Bu arada Lucky Strike Malborro dan 10 kat daha güzel olan sigaraymış ve fiyatı 4.5 TL ye geliyormuş free shoplarda, doğru mudur ?
-
Ben yurtdışındayım burda gayet tutan bir sigara ama Marlboro'dan iyi olduğu gerçeğine katılmıyorum..
-
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------
Marlboro'dan iyi olduğu gerçeğine katılmıyorum..
-----------------------------Bu nasıl bir çelişki lan :D
-
diamonique bunu yazdı:
Ozden bunu yazdı:
Marlboro'dan iyi olduğu gerçeğine katılmıyorum..
-----------------------------Bu nasıl bir çelişki lan :D
-----------------------------adam malbora fanı belli ki gerçeği bile bile kabullenmek istemiyor:)
-
Yok mu bilen :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------ben zamanında beğenmemiştim. Doğruyu söyle sende MadMen izleyicsi misin?
-
Ben de yurt disindayim, buranin kasar sigarasi Lucky Strike. Marlboro'dan iyi oldugu kulli yalan. Isminin de soyle bir hikayesi var; 2. Dunya Savasi'nda Amerikan askerlerine gelen sigara paketlerinden her birkac tanesinin birinden bir tane cigara cikarmis. Lucky strike dedikleri o yani. Hikaye uydurma olabilir tabi ama boyle anlatiliyor. Hic lucky strike falan beklemeyin ama, Winston Box bile ondan daha iyi sigara.
-
gkhn759 bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------ben zamanında beğenmemiştim. Doğruyu söyle sende MadMen izleyicsi misin?
-----------------------------hiç izlemedim hocam.bir sitede bişiler okudum hakkında merak ettim işin gerçeği.
-
Hocam ben konu baslığını counter strikenin farklı versionu mu die girdim sigarayla karsılastım muhabbete bak xD
-
free shoplarda var yurtdışından gelen varsa aldırırsın
-
rido59 bunu yazdı:
Hocam ben konu baslığını counter strikenin farklı versionu mu die girdim sigarayla karsılastım muhabbete bak xD
-----------------------------işte kime kısmet kime niyet :D