Lumia 1320 İle Samsung S4 Takas

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Windows 8.1 i yeterince kullandım 4 ay oldu daha telefonu alalı İOS tan pek bir farkı yok oda kullanıcıyı kısıtlıyor ama hız

olarak kullandığım en mükemmel telefon çok sıktı artık 2. el bir s4 ile takas edesim var elinde olup farklı bir telefon kullanmak

isteyen varsa hemen kargolaşalım akşam resimleri eklerim 

telefon budur http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-1320-akilli-telefonbeyaz.html 

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bu nokilara herkez bela okuyor hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Gm discoveryle takas edersen pm at :p şaka bir yana hocam gerçekten çok akıcı windows phonelar. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Piyasası çok düşük Windows Phone'ların. Birde 2.elde kimse almıyor 500 liraya sattığım Lumia 820'ye 350 lira teklif geliyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

ya düz mantık bir adama göre bu telefon koduğumun mağazasında tango bile yok gerisini siz düşünün

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

ya düz mantık bir adama göre bu telefon koduğumun mağazasında tango bile yok gerisini siz düşünün

Zaten gelmeyecekte adamlar resmi açıklama yaptı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin

l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Fdumanli bunu yazdı

hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin

l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum

Şimdi sen deyince baktım 5 MP kamera nedir abi ? Lumia 820 bundan ucuz olduğu halde özellik olarak eline verir. Bunun sadece ekranı büyük o kadar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

o kadar diil hocam sizde öldürdünüz cihazı iyice 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı

o kadar diil hocam sizde öldürdünüz cihazı iyice 

hocam ben 6600'dan beri nokia harici cihaz kullanmadım bir s3 kullandım o kadar. sıkı bi nokia fanıyım yani.

1320 nokia'nın çıkardığı en gereksiz cihaz bunu rahatlıkla söyleyebilirim. büyük telefon çıkaralım gerisini boşverelim edasında çıkarılan bir telefon, kesinlikle s4'ün dengi değil.

1320'nin abisi 1520'de onun aksine nokia tarihinin en iyi cihazlarından biri.

Fdumanli tarafından 14/Eki/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

5 ay kullandım cihazı, gayet de memnundum taa ki telefonu kaybedinceye kadar. Nakit olarak satmak isterseniz ne kadar düşünüyorsunuz ? Belki nakit alırım anlaşırsak.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 19