Lumia 1320 İle Samsung S4 Takas
-
Windows 8.1 i yeterince kullandım 4 ay oldu daha telefonu alalı İOS tan pek bir farkı yok oda kullanıcıyı kısıtlıyor ama hız
olarak kullandığım en mükemmel telefon çok sıktı artık 2. el bir s4 ile takas edesim var elinde olup farklı bir telefon kullanmak
isteyen varsa hemen kargolaşalım akşam resimleri eklerim
telefon budur http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-1320-akilli-telefonbeyaz.html
-
Bu nokilara herkez bela okuyor hocam.
-
Gm discoveryle takas edersen pm at :p şaka bir yana hocam gerçekten çok akıcı windows phonelar.
-
Piyasası çok düşük Windows Phone'ların. Birde 2.elde kimse almıyor 500 liraya sattığım Lumia 820'ye 350 lira teklif geliyor.
-
ya düz mantık bir adama göre bu telefon koduğumun mağazasında tango bile yok gerisini siz düşünün
-
zamazingo bunu yazdı
ya düz mantık bir adama göre bu telefon koduğumun mağazasında tango bile yok gerisini siz düşünün
Zaten gelmeyecekte adamlar resmi açıklama yaptı.
-
hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin
l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum
-
Fdumanli bunu yazdı
hocam l1320 ile s4 u kafa kafaya takas etmek istiyorum dersen telefonculara kufur yersin
l1320 ici tamamen bos cihaz. extra light 1520. niye boyle birsey cıkardılar anlamıyorum
Şimdi sen deyince baktım 5 MP kamera nedir abi ? Lumia 820 bundan ucuz olduğu halde özellik olarak eline verir. Bunun sadece ekranı büyük o kadar.
-
o kadar diil hocam sizde öldürdünüz cihazı iyice
-
tri bunu yazdı
o kadar diil hocam sizde öldürdünüz cihazı iyice
hocam ben 6600'dan beri nokia harici cihaz kullanmadım bir s3 kullandım o kadar. sıkı bi nokia fanıyım yani.
1320 nokia'nın çıkardığı en gereksiz cihaz bunu rahatlıkla söyleyebilirim. büyük telefon çıkaralım gerisini boşverelim edasında çıkarılan bir telefon, kesinlikle s4'ün dengi değil.
1320'nin abisi 1520'de onun aksine nokia tarihinin en iyi cihazlarından biri.
Fdumanli tarafından 14/Eki/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
5 ay kullandım cihazı, gayet de memnundum taa ki telefonu kaybedinceye kadar. Nakit olarak satmak isterseniz ne kadar düşünüyorsunuz ? Belki nakit alırım anlaşırsak.