Lutfen Yardim Edin!!!!
-
merhaba arkadaslar
cok buyuk bır sorunla karsı karsıyayım suan cok buyuk bır ag ıcınde bulunuyorum yaklasım bu aga 500 tane pc baglı sorunum ıse adamın bırı taktı bana ıp adresını degıstırıp durmadan saldırı yapıyor veya farklı kısıler korkumdan artık nete bıle gıremıyorum cunku adam ısı gucu yok bana saldırı yapıyor gunde 1000 tane yı buluyor ama ıp adreslerını bılıyorum ve bu adamları bulmam lazım bana eger sımdıden yardım edecek arkadaslara cok tesekur edıyorum bu arada formu yalnıs yere acmıs olabılırım kusura bakmayın.......
-
Azcık detaylı yaz 500 makine bağlı ağ neresi, orası google ussu mu a.q? Biraz detay yaz yardım ederim elimden geldiği kadar
-
aslında 500 bıle cok az bır rakam cunku kaldıgım yerde 4000 ogrencı war ben yurt da kalıyorum genel bır ag sıstemı war ve bu agdan herkez ınternete baglanıyor dogal olarak ag baglantılarından calısma gurubuna gırdıgın zaman herkesın pc sını goruyorsun genıs bılgı derken sen sor ben yazayım anlamadım
-
1-Herif senin ip i rastgelemi bulmuş yoksa seni tanıyor falan mı.?
2-Adam sana nasıl saldırı yapıyor yani çeşidi ne bulu yaz.
a-İp adresini bilsin problem hatta saldırsın o da deil.
b-Önce herşeyden önce zone alarm i indir netten makinene kur.
c-Tüm sürücüleri paylaşıma kapat..
-
genis bilgi derken neyi kastediyorsun?
-
Okudunmu yazdıkları mı?
-
a.q ya hesapta pc muhendıslıgı okuyorum program yazmaktan baska bır b.ktan anlamıyorum zone alarm falan ne bılmıyorum
benım arkadaslara yapmıs ama bana kafayı cok kotu taktı buyuk ıhtimal benı tanıyor cunku benım pc de asırı derecede onemli bilgiler var dolasıyla adam benı tanıyor bu saate bıle saldırıyor nasıl saldırıyor bılmıyorum norton uyarı yazıp duruyor attack oldugunu gosterıyor yoksa ısı gucu yok benle ugrasmazdı cunku 10 gundur falan asırı derecede benımle ugrasıyor
-
Ok. Bilmemek ayıp deil unutma..
Ben sana linkleri atıcam buraya o programları kurarsın..
-
saol arkadasım sana ozel mj attım bak ıstersen msn adresımi yazdım ordan gorusuruz ıstersen
-
http://www.download.com/ZoneAlarm-Internet-Security-Suite/3000-10435_4-10465074.html?tag=pdp_
bunu indir makinene kur.Zone alarm şuan piyasadaki en sağlam firewallalardan biri kralı saldırsa auto blocklar.
-
cok saol arkadasım..