Lutfen Yardim Edin!!!!
-
selam arkadaslar
iki veya gun once buna benzer tekrar yazmıstım ama ısler ıyıce karıstı
ben bır ag uzerinden baglanıyorum asırı derecede pc baglı (binnin uzerınde) kulanıcılardan bırı taktı kafayı gunde binne yakın saldırı yapıyor ve tahmınım gırdı cunku ozel dosyalarımın yerlerı degısmıs benım bu adamı bulmam lazım ıp adresını bılıyorum lutfen arkadaslar bu adamı ne yapıp edıp bulmam lazım yardım edın bana....
-
arkadaslar ozel dosyalarımın bırınde aılemın ve kız arkasımın fotografları war beyler korkuyorum ya fotoların uzerınde oynama yapıp ınternete dagıtmasından korkuyorum.. arkadaslar cok acıl lutfen
-
selam arkadaşlar senin söylediğine göre biri kafayı takmış sana ama şöyle bir şey yap
netop adında bir program var indir internetten ve yükle bu program ağ daki tüm bilgisayarları n ne
yaptığını izleyebilirsin bu yöntem le kim miş senle uğraşan bulursun
hadiiii sana kolay gelsim
-
selam arkadaşlar senin söylediğine göre biri kafayı takmış sana ama şöyle bir şey yap
netop adında bir program var indir internetten ve yükle bu program ağ daki tüm bilgisayarları n ne
yaptığını izleyebilirsin bu yöntem le kim miş senle uğraşan bulursun
hadiiii sana kolay gelsim
-
sp2 kur nod32 kur spyware doctor kur makinana kimse bişey yapamaz
-
bende norton ınternet securty ile firewall yuklu sp2 zaten war ama yınede gırmıs
-
güzel bir format çek SP2 + ZoneAlarm + NOD32 kur. SP2 bazen y*raklara gelebilir. Zorton Sekuriti de bi zikime yaramıyo bunları bul ve kur formattan sonra. bişey olursa bi daha o zaman gel tükür yüzüme.
-
heredotcomp
bana link verebılırmısın
-
bulmam lazım cunku resımlerı alma ıhtımalınden korkuyorum yınede tesekur ederım
-
arkadaslar anlayın ya o kısı bulmam lazım arkadas program verdı ama buldum dıger pc yede kurmam gerekıyormus yokmu baska bır program falan luffennnnn
-
limewire adındaki programı duymuşsundur herhalde bu programdan bulursun
Limewire bulamazsa bearshare programı bulur