folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Lycos Frame Reklamından Kurtulmanın Son Çaresi



Lycos Frame Reklamından Kurtulmanın Son Çaresi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    evet en son yazdığım script e karşılık lycos yine başka bir taktik ulgulamış.
    ben de buna karşılık bir script daha yazayım dedim. herkesin derdi olan şu koskoca reklamdan kurtulmak için yapacağınız şey.

    <script language="<i>javascript</i>1.2">
    for (i=0; i<=100; i++) {
    function duzenle() {

    top.document.body.cols="*,0";
    parent.document.body.cols="*,0";
    }
    setTimeout ("duzenle()",5000);
    }
    </script>

    bu kodu sayfanızın en sonuna koyun.
    </html> den bile sonraya ama.
    ama kodu tüm sayfalara koymak zorundasınız.

    çok sayfanız varsa kısa bir yöntem olarak şunu yapın.

    for (i=0; i<=100; i++) {
    function duzenle() {

    top.document.body.cols="*,0";
    parent.document.body.cols="*,0";
    }
    setTimeout ("duzenle()",5000);
    }

    bu kodları text dosyasına yapıştırıp. duzenleme.js adıyla kaydedin.

    sonra sayfanızın sonuna

    <script language="<i>javascript</i>1.2" src="duzenleme.js"></script>

    kodlarını ekleyin. bunlar html uzantılı sayfalarınız içindi.

    phpbb kullananlar için şöyle birşey söylemek zorundayım.

    php nin içine ilave edilen html kodları var bildiğim kadarıyla. tam olarak hangi dosyalar olduğunu bilmiyorum fakat.
    phpbb klasörünün içini, içinde </html> geçen dosyaları aratarak bulun ve kodları bulduğunuz dosyalardaki </html> kodunun yanına ekleyin.

    phpbb konusunda daha fazla bilgisi olan varsa yazsın sanırım daha iyi olur.

    yazdığım script e gelince.
    scriptte frameleri sıfırlama kodunun çalışmasını zamana göre ayarladım. yani sayfa yüklendikten belli bir süre sonra frame ler sıfırlanacak.
    ben bu süreyi 5000 ms (5 saniye) olarak ayarladım.
    bu sayfanızın yüklenmesine göre artabilir ya da azalabilir. bunu
    setTimeout ("duzenle()",5000);
    satırındaki 5000 i artırarak ya da azaltarak değiştirebilirsiniz.

    örnek olarak.

    http://members.lycos.com/mortalkombat666/index.htm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    konuyu editleyemedim. doğru link:

    http://members.lycos.co.uk/mortalkombat666/index.htm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc_KoPaT
    Pc_KoPaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2003
    Erkek
    Aabi hala gozukuyo frame... :(((

    Pisi Pisi KoPaT'ım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    verdiğim linkte gözükmüyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc_KoPaT
    Pc_KoPaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2003
    Erkek
    Pardon baba yaa, ilk girdigimde gozukmustu ama simdi sonradan kayboluyor... :)))

    Ellerine saglik + Saol...

    Pisi Pisi KoPaT'ım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    evet zaten öyle olması lazım.
    yukarıda yazdığım gibi framein kapatılması süreyle ayarlanmış.
    daha iyi çözümler bulmaya çalışacağım.

    bu arada rica ederim. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genclixx
    genclixx's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    üzgünüm ama reklam görünüyo bu lycos şerefsiziyle oyun olmuyo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    dostum verdiğim linkten gidince gözüküyo.
    ama normalde gözükmüyo.ayrıca 5 saniye sonra gidiyor frame.biraz zahmetli yani...

    neyse onu da boşverin. şöyle yapın...

    sayfanızın sonu </html> ile bitiyor.

    sonu şu şekilde bitsin...

    </html>
    <script language="javascript">
    top.document.body.cols="*,0";
    </script>
    <?

    yalnız tek yapmanız gereken dosyalarınızın php uzantılı olması.
    bu şekilde bir problem olmaz.

    http://members.lycos.co.uk/mortalkombat666/index.php

    bu da kesin kanıtı.

    bence lycos bizle baş edemez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ecstasy
    Ecstasy's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2003
    Erkek
    Walla kizilyildiz kardes
    bu verdigin adresde sagdaki frame gitmis ama usteki var
    Ben bi yerde okudum eger frame kesin cozum istiyorsan sunu yap dedi ben yaptim beceremedim ama belki anlatinca sen yapabilirsin..
    Lycos *.html php asp vs bunlara reklam koyuyor
    yani index.html nin icine phpyi cagirsak yani gomsek sonrada dosyayi oraya atarken uzantisini silsek o zaman reklam atmiyor yani dosyayi dizinmis gibi algiliyor denedim oldu aslinda ama html nin icine phpyi koyamadim bi yardimci olursan sevinirim birde sen bi seferinde subsilver dizini icine bisiler yapiyorsun onu deneyemedim cunku konuyu bulamiyorum nerde acaba???

    Ecstasy Was Here!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Html`lerde en kral yöntem
    calismalarinizi sonundaki

    .htm yada .html`leri kaldirin.

    ve vereceginiz linkleride ona göre verin.

    Sekil 1-A
    http://members.lycos.co.uk/gunduzgezen/index

    PhpBB´leri ise daha önce kizilYildiz anlatmisti yöntem halen calisiyo.

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    ustteki reklamı henüz kaldıramadım biliyorum.

    ama yandaki frame kesin kalkıyo.

    <script language="javascript">
    function duzenle() {
    top.document.body.cols="*,0";
    parent.document.body.cols="*,0";
    }
    window.setInterval("duzenle()",1000);
    </script>

    bu kodlar yandaki frame i kaldırıyor.

    üstteki reklamı kaldırmayı da düşünüyorum tabi.
    ama şimdilik onunla idare edin.
Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 13