LYS 1 - 2011
-
hacı bu bi şey değildi amk asıl sınav pazar günü fen sınavı amk götüm üç buçuk atıyor
-
Sonuçları ne zaman belli olur :)
-
arkadaş herkes on numara geçti şöyle kolaydı diyo benim niye bok gibi geçti :S fen sınawında da ben size yapıcam çok kolaydı felandı filandı :D
-
neresi kolaydı lan sınavın sallamayın lütfen.
en sevmediğim sınav tipi mantık yüretemiyorsun.illa bilgiyi bilmen gerekli.
bence geometri daha zordu.genel olarakda sınav zordu.
edit:matematik sınavı için yazdım lys1
-
sivil bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence tam tersi. geo çok daha kolaydı.
-
sivil bunu yazdı:
-----------------------------ai lys bu demek işte, eskiden ne güzelmiş öss sistemi, o sistem olsa güzel bişeler yapacaktım :D
-
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum :) konuyu baltalamak gibi olacak ama yeni konu açmak istemediğim için yazıyorum. çok fazla hırpalanmamış matematik ve fizik kitaplarını hayrına kargoyla (karşı taraf ödemeli) gönderebilecek birileri var mı?
-
bu sene bi yere yerleşeyim elimdeki bütün kaynakları hayrına göndericem birilerine :) gerçekten ihtiyacı olan varsa kargoyuda karşılarım sıkıntı olmaz.
-
interfector bunu yazdı:
bu sene bi yere yerleşeyim elimdeki bütün kaynakları hayrına göndericem birilerine :) gerçekten ihtiyacı olan varsa kargoyuda karşılarım sıkıntı olmaz.
-----------------------------hocam bana ağustosa kadar lazım sonra benimde ihtiyacım olmıcak zaten :D eğer mümkünse 1-2 günde gönderebilmen çok iyi olur :)
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana ağustosa kadar lazım sonra benimde ihtiyacım olmıcak zaten :D eğer mümkünse 1-2 günde gönderebilmen çok iyi olur :)
-----------------------------Adres ver benimkileri göndereyim bir koli duruyo hala 3 4 senedir :D Kubilay dershanesinin kitapları var :Z