Lys
-
mat acayip basitti
konu bilsem yapacaktım ama 15 soru falan boş
gerometri kazıktı cidden .
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
-----------------------------lan çocuğun birinin bir yılını gözgöre göre yediler lan çok moralim bozuldu nerden biliyorsun diye sormayın çocuğun bişeler yapmış olduğu hatta sınavının iyigeçtiği gözünden belliydi çocuk tam kodlamaya başladı cevap kağıdı bomboş aldılar çocuğun kağıdını seymiş sürebitmiş lan adam yapmış bitek cevap kağıdına geçiriyor vereceğin 1dk zaten mattetinden geoya geçiorduk orda bikaçdk kesinti oluyor sen kitapçıkları dağıtırken bırak çocuk yaptını kağıda geçirsin yaptığı şey yapmadığı bişey deilki 1dk ulan 1dk acayip ifrit oldum
-----------------------------Maalesef böyle insanlar var ülkemizde.. Benim 1 ylım gitti böyle bir şeyden değil gerçi kendi hatamdan o durum daha vahim çocuk ne halde tahmin edebiliyorum..
Gözetmenlerde standart yok kimi 30 dakika geç geleni alır kimi 5 dakika geleni almaz..
------------- ----------------
Geçen buralarda dolanan bi hoca vardi işte böylelerinin anasini avradini sülalesini soyunun amina koyim. Öyleleri kadar oruspu çocugu insan yoktr. -
Bu Felsefe sorularını hazırlayan ruh hastalaırnın Allah belasını versin.. Tarih de bazı sorular zordu Coğrafya kolaydı..
-
hem sınav iyi eçti hemde evegelip mezun oldumu örendim geçen yıl kazanmıştımda mezun olamayınca gidememiştim kulakların çınlasın meb
-
Lys-5 e giren yok mu hiç yahu ? Onlarında bi yorumunu alalım :)
-
Soruyu sormadan cevabını veren, oturup soru ezberleyen, yemeyip içmeyip test çözen takozlar neye uğradığını şaşırdı. Sözüm meclisten dışarı. Bir daha anladık ki artık ÖSYM düşünebilen öğrencileri seviyor. Yorum yapabilen, mantığı çözmüş öğrenciler bu işi başarıyor. Acayip basitti, bilsem yapardım tarzında yorum yapanlara da bilseydin o halde diyorum. Zeki ama çalışmyor hesabı. Boş iş bunlar booş.
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Bu Felsefe sorularını hazırlayan ruh hastalaırnın Allah belasını versin.. Tarih de bazı sorular zordu Coğrafya kolaydı..
-----------------------------Tarih çoğrafya testlerini ard arda verseler 25 dakkada verirdim kitapçığı ellerine. Felsefede psikoloji kolaydı aslında da pavlov ve köpeğini gördük yine mantık sorularını yanıdnan geçilmiyordu anasını satayım.
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Bu Felsefe sorularını hazırlayan ruh hastalaırnın Allah belasını versin.. Tarih de bazı sorular zordu Coğrafya kolaydı..
-----------------------------Tarih çoğrafya testlerini ard arda verseler 25 dakkada verirdim kitapçığı ellerine. Felsefede psikoloji kolaydı aslında da pavlov ve köpeğini gördük yine mantık sorularını yanıdnan geçilmiyordu anasını satayım.
-----------------------------Ya genel konuştum bende asıl oğlan Mantık işte.. Sosyoloji de kolaydı.. Ama mantık soruları mantık dışıydı..
-
gazeten lys-1'e baktım da..
Kolay soru da var zor soru da var.
-
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------Lys-5 e giren yok mu hiç yahu ? Onlarında bi yorumunu alalım :)
-----------------------------11yanlış bi boş.