LYS2 Nasıl Geçti Millet ?
-
sonunda bizde kurtulduk bu salak maratondan bugün çoğu kişi sınavın basitliğine şaşırmıştır sanırım siz ne düşünüyorsunu ?
-
biyoloji ile fizik cok kolaydı
-
Fena değildi 4 boşumvar toplamda hafif zor sorular vardı.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
biyoloji ile fizik cok kolaydı
-----------------------------kimyada zor değildi
-
fizikle biyoloji iyiydi de.. kimyayı sevmedim :|
-
cevapları verebilcek varmı
-
sor istediğini biyo dışında onuda sorabilirsin ama emin değilim
-
adam kitapçıkları adğıtmaya başladı 1a 2b 3c diye aha dedim cevapları veriyor =P
tmm normal sınava giderken unutursun da LYSye giderken de kalem silgi unutulmaz ki!!! aklın nerde?
gece 3 gibi zor uyudum strese girdim oysa bi gereği de yok
yani ilk girişimde bile stres yapmamıştım gerçi yapmadım da okuduğum yer de belli...
ama ergenlerin yüzlerine bakmak eğlenceli oluyormuş seneye de mi girsem sırf onları izlemek içni =P
kötü geçti sırf kimyadan 10 boş bıraktım toplam 15 boş vardır. yarısından fazlası da yanlıştır.
-
Ben total 50 Soru işaretledim hepsinden emin değilim :|
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------adam kitapçıkları adğıtmaya başladı 1a 2b 3c diye aha dedim cevapları veriyor =P
tmm normal sınava giderken unutursun da LYSye giderken de kalem silgi unutulmaz ki!!! aklın nerde?
gece 3 gibi zor uyudum strese girdim oysa bi gereği de yok
yani ilk girişimde bile stres yapmamıştım gerçi yapmadım da okuduğum yer de belli...
ama ergenlerin yüzlerine bakmak eğlenceli oluyormuş seneye de mi girsem sırf onları izlemek içni =P
kötü geçti sırf kimyadan 10 boş bıraktım toplam 15 boş vardır. yarısından fazlası da yanlıştır.
-----------------------------Artık bidahaki seneye inş :p
-
bende 90 işaretledim biyolojide 5 çelişkli sorum war 1 yanlışım kesinleşti fizik kimya 1-2 yanlış bekliyorum