folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.

Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    gribin etkisi en fazla 2-3 gün zaten bişeyin kalmaz sınava kadar bence. ben hep 1gün çok kötü olurum ertesi gün iyileşme evresi

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Hocam acıkavun diye bir bitki var. Bunun suyunu içme suyuyla seyreltip burnuna çek, iyice çek. Bir kaç defa. Bir gün boyunca felaket burnun akar. Ertesi gün beynin erise akmaz yani o derece. Tabii bir gün kaldı zaten. Riske girer msn bilmem. Ama acıkavun her zaman için aklında bulunsun :)

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Nalet şey bulaşıcı bi salgın var benide vurdu

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:
    -----------------------------

darkroques61 bunu yazdı:

Aşının adını unuttum 1000mg lik bir aşı.. Ayağa kaldırır seni 2 günde git yazdır doktora..

hocam benim bildiğim aşı hasta olmadan önce vurulur sonra vurulmaz nasıl birşey bu biraz bilgi versende grip olduğumuz zaman bizde yaptırsak :D

Adını unuttum işte.. Antibiyotik büyük ihtimal 1000 mg.. En kötü hastalık dönemimde yazmıştı Doktor.. 2 günde toparlamıştım bünyeyi.. :)

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hocam aynı durumdayım ama geçti sayılır,hatta geçti..Aklıma geldi sınav falan nasıl olcak diye ama doktora gittim.1000mg lık agumentin yazdı o direk iyileştirdi.

Edit : İlaç istemiyormuşsun,hocam ozaman nane limon u daya sıcak sıcak

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Hocam aynı durumdayım ama geçti sayılır,hatta geçti..Aklıma geldi sınav falan nasıl olcak diye ama doktora gittim.1000mg lık agumentin yazdı o direk iyileştirdi.

Edit : İlaç istemiyormuşsun,hocam ozaman nane limon u daya sıcak sıcak

augmentin benim motoru bozuyor %100 onaylı. sınavda o daha büyük risk :D

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

Ephesus bunu yazdı:

Hacılar bütün sene çalıştım didindim zaten mezunum 2. hazırlanışım lysye 2 gün kala hasta oldum. Boğazlarım acıyo burun akıyo. Biraz da ateşim var. Doktora gitmek istemiyorum gidersem antibiyotik dayayacak 1000likten aşağı da vermiyor. Antibiyotikler de motoru bozuyo sınav günü öyle bir şey yaşarsam daha bela olacak. İğne olayı falan da sakat. Doğal yollardan kendimi cumartesi sabahına zımba gibi kaldırmam lazım. Ihlamura abandım doğal antibiyotik özelliğinden dolayı limonmuş zencefilmiş falan kökledim bildiğiniz bu sıcakta full çay çorba içiyorum amk.

Bildiğiniz sağlam yöntemler varsa cumartesi sabahına beni iyi yapacak bir şeyler önerirseniz sevinirim. Yardıma ihtiyacım var :|

Saygılar.

DERDİNİ DOKTORA ANLAT yardımcı olcaktır

mal lan bu adam akıl danışıyo amq sen laf koyma peşindesin

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocam acılı şalgam iç 2 bardak felan.bende çok iyi geliyor 1 2 saate kendine geliyorsun.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

konpi bunu yazdı:
    Hocam acıkavun diye bir bitki var. Bunun suyunu içme suyuyla seyreltip burnuna çek, iyice çek. Bir kaç defa. Bir gün boyunca felaket burnun akar. Ertesi gün beynin erise akmaz yani o derece. Tabii bir gün kaldı zaten. Riske girer msn bilmem. Ama acıkavun her zaman için aklında bulunsun :)

hocam o sinüzit için.ayrıcada çok tehlikeli,alerjisi olanlarda ölüme sebebiyet bile veriyor.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

güçlü bir antibiyotik kullan :D git eczaneye sor tylahot içilmez yav adamın uykusunu getiriyor aq

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 3066 Toplam Mesaj: 40