Mac OS X Leopard(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ayrıca hız bakımından vista ve xp den çok daha hızlı :)

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Kurmayı Denicektim unuttum iyi oldu konuyu açman Torrentleech den buldum çekiyorum bakalım sadece intel işlemci için :) Çalışsın yeterki söz dvdyi kargolucam :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    çift işletim sistemi kullanabiliyorsak problem yok :) Tr yama konusuna gelince acaba birkaç resim yollayabilir misin ne kadar Türkçe falan merakımdan rica ediyorum :) Ayrıca ne gibi güzellikleri olduğunuda açıklarsan tam süper olur :) Bu arada dvdyi rica etsem ayıp olur mu :p Ya yollayarak ya da nete yüklesen herkes faydalansa yani 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Bakim bi 2 saati kaldı : ) kurulursa upload edim sorun değil  1-2 kotalı arkadaşa gönderebilirim : )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    kargo çok para tutar postayla göndersen olmaz mı?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    ya yeterki kursun posta köpeğin olsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    nerede kurmayı düşünüyorsun?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Asus m51sn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    sağlam makina...senden haberleri bekliyorum kurulum kaç dakkika sürüyor vista linux gibi donanımları otomatik tanıyor mutürkçe mi?v.ss

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

valla upload olayiyla pek ugrasmam ama bir tanenize bendeki sistemi yollarim

guzelliklerine gelince virus derdin yok bence en guzeli bu. makine daha bi hızlı çalışıyor. internet de hızlı geldi bana 100 mb lıl dosyayı download arasında 3 veya 5 dakikalık bi fark çıktı. daha daha sayayım buldukça ama en kötü yanı driver sorunları... öncelikle reklam amaclı vermıyorum ama insanelymac.com u bi kurcalayın driverlarınızın mac için olanı varmı yok mu bir bakın. wireless ile ilgili problem yaşayabilirsiniz ki ben yaşadım usb adaptor ile ya da ethernet ile sorunumu çözdüm bir arkadaşa dvd yi kopyalayıp yollayabilirim. türkçe yamaya gelirse en az windows kadar türkçe :) ekran görüntüsüne gerek yok kur kendin zaten farkedeceksin :)  

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 24