Mac OS X Leopard(İstek)
-
ayrıca hız bakımından vista ve xp den çok daha hızlı :)
-
Kurmayı Denicektim unuttum iyi oldu konuyu açman Torrentleech den buldum çekiyorum bakalım sadece intel işlemci için :) Çalışsın yeterki söz dvdyi kargolucam :)
-
çift işletim sistemi kullanabiliyorsak problem yok :) Tr yama konusuna gelince acaba birkaç resim yollayabilir misin ne kadar Türkçe falan merakımdan rica ediyorum :) Ayrıca ne gibi güzellikleri olduğunuda açıklarsan tam süper olur :) Bu arada dvdyi rica etsem ayıp olur mu :p Ya yollayarak ya da nete yüklesen herkes faydalansa yani
-
Bakim bi 2 saati kaldı : ) kurulursa upload edim sorun değil 1-2 kotalı arkadaşa gönderebilirim : )
-
kargo çok para tutar postayla göndersen olmaz mı?
-
ya yeterki kursun posta köpeğin olsun
-
nerede kurmayı düşünüyorsun?
-
Asus m51sn
-
sağlam makina...senden haberleri bekliyorum kurulum kaç dakkika sürüyor vista linux gibi donanımları otomatik tanıyor mutürkçe mi?v.ss
-
valla upload olayiyla pek ugrasmam ama bir tanenize bendeki sistemi yollarim
guzelliklerine gelince virus derdin yok bence en guzeli bu. makine daha bi hızlı çalışıyor. internet de hızlı geldi bana 100 mb lıl dosyayı download arasında 3 veya 5 dakikalık bi fark çıktı. daha daha sayayım buldukça ama en kötü yanı driver sorunları... öncelikle reklam amaclı vermıyorum ama insanelymac.com u bi kurcalayın driverlarınızın mac için olanı varmı yok mu bir bakın. wireless ile ilgili problem yaşayabilirsiniz ki ben yaşadım usb adaptor ile ya da ethernet ile sorunumu çözdüm bir arkadaşa dvd yi kopyalayıp yollayabilirim. türkçe yamaya gelirse en az windows kadar türkçe :) ekran görüntüsüne gerek yok kur kendin zaten farkedeceksin :)
Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 24