Mac Os X Snow Leo Intel Amd Kurumadım Hata Veriyor Surekli Olarak
-
dvd yi okuyup surekli aynı hatayı veriyor
EBIOS READ ERROR:MEDİA ERROR
BLOACK 7906000 SECTORS 64
ne yapmam gerekiyor bir turlu kuramadım yardım edebilecek olan varmı?
-
hackintosh'u araştırırsan bir video vardı.
özel yazılım cd sini takıyor boot edip orjinal mac cd si takıyor. sonra tekrar özel yazılımı takıp kurulumu bitiriyordu.
öyle bir şey lazım sana da sanırım
-
kalyliks mi ne böyle bir macos sürümü var illegal tabii ki.Kurulum hakkında youtube'da videolarıda var
-
benim download ettigim suan da warezde olan paylaşan adam kurdum bir problem almadım diyor biz kurumıyoruz pm attım bakalım ne zmn cvp gelecek parsızlıgın gozu korolsun işte yokki bir mac alıp da rahat rahat sanal takılalım
-
Buraya bir goz at istersen...
-
dvd surucunun firmware guncellemek ne demek ark. download etmiş oldugum mac i kuran kişi boyle bir mail attmış surucun uyumlu olmaya bilir firmware i guncelle die nedir anlayamadım
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
Buraya bir goz at istersen...
-----------------------------eyv bakıyorum
-
Hocam farklı tatlar arıyorsan seni linüxe davet ediyorum
-
windows tan gerçekten sıkıldım ama olmadan da olmuyor lanet olası yanında bir sistem daha kullanayım dedim pardus lınux filan gezer mac a rastladım hosuma gitti ben mac sardım ancak işte boyle hatalarla ugrasıyorum ama basaracagım hırs yaptım en azından bu pc kurmadan vazgeçmicen sonra belki lınux
-
Ubuntu ya da opensuse tavsiye ediyorum hocam.
-
mac gayet yüce bir işletim sistemidir, şimdi bende deneyeyim bu aksam ugrasayım bakalım c de windows kalsın d ye kuracam,winsiz olmuyor dediin gibi, yalnız ben iatkos yada ipc den kuracagım, cok cetrefilli iş becerirsem yazarım :)