Mac Pro Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hocalar şimdi mac pro alıcam ama kafamı kurcalayan bir durum var ram mhz hızı bunların neden düşük mesela şu cihaz 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-macpro-2.8ghz-418205828/detay/

Bu cihazda alacağım performans nasıl olur bunlarda i serisi işlemci yok hep xeon bilen veya kullanan biri varmı ?

Atlas tarafından 26/Nis/17 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Kaç modelmiş o kasa

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Hocam belki ihtiyacını görür, benim de şöyle bir ilanım var:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-mac-mini-late-2014-i5-4gb-500gb-garantili-az-kullanilmis-414141401/detay/

rajooonn tarafından 26/Nis/17 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Kaç modelmiş o kasa

2009 galiba

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar hocam yetersiz benim için özellikleri olsaydı düşünmezdim

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

imac tercih edin.

yok içinde 1000 dolarlık program var o var bu var şeylere lütfen inanmayın hard diski clone etmek 5dakika :)

Martech tarafından 26/Nis/17 19:34 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

imac tercih edin.

yok içinde 1000 dolarlık program var o var bu var şeylere lütfen inanmayın hard diski clone etmek 5dakika :)

Onun içine ne yüklediği beni hiç ilgilendirmiyor hocam orası ilgimi çekmedi zaten :) merak ettiğim ram olayı mhz çok düşük nasıl oluyorda performans oluyor 2016 mac pro larda bile 1333 mhz anlam veremedim

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Hocalar şimdi mac pro alıcam ama kafamı kurcalayan bir durum var ram mhz hızı bunların neden düşük mesela şu cihaz 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-macpro-2.8ghz-418205828/detay/

Bu cihazda alacağım performans nasıl olur bunlarda i serisi işlemci yok hep xeon bilen veya kullanan biri varmı ?

ssd filan varsa aletin hızı iyi olabilir. bu aletler uzun süre kullanasın diye yapılıyor Bende MacBook Pro (Retina, Mid 2012) var. yıllardır canavar gibi çalışıyor.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

okadar eski kasayla ne yapacan yeni mac prolar bile eskiyeli çok oldu.

senin gibi zengin adam gider 4k imac alır geçer uğraşmaz öyle ram mhz i ile :) 

şaka bir yana çok eski makınalar apple sevsemde daha yeni nesil birşey ara illaki paraya sıkışan biri vardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

aletin altindaki kapak açılıp ram update'i yapila biliyor mu ? Eğer yapılabiliyorsa bence bu cihazı alıp ram değiştirip bunu kullanması arkadasın daha mantikli.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Hocam düz mantik o cihazi üretirken zükülen hatunun cocuğu şuan okuma yazma biliyor.(2009 da hamile kalan bir bayan 2010 da doğurur 2016 da cocuk okula başlar 2017'in 4. ayında daha öğrenmemiş ise geri zakalıdır zaten.) Bu mantikta bu kadar eski cihazı almamak gerek. heleki 2500 civari bir para. Bu paraya bir 2013 -2014 model macbook pro alip ram güncellemesi ile devam etmek 3000 civarina cok daha performansli bir platfom olacaktır.

Yada sabit cihaz daha iyi olur dersen bir üstteki cihazı öneririm. Heee eğer diyeceksen ki ben render vs yapicam o yüzden mac istiyorum. o zaman mobil cihaza girme derim ama yinede o makineyi almak yerine hic olmaz ise 2013 lük bir cihaz bak.

Neden 8 yillik bir mac alınmaz sorunun cevabi da yeni MacOs lara yükseltirken yaşayacağın sorunlar - yeni macos larin eski sistemlerde bilinçli bir şekilde apple tarafından yavaslatilması. Kullanacağın bir çok yazılımın son 2-3 macos versionunu desteklemesi olacağını ön görerek bunu düşünmek gerek.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 1651 Toplam Mesaj: 12
mac pro