folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Macbook Air M2 Ve Windowsos

Macbook Air M2 Ve Windowsos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    317seref bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi

sorun ne? UTM ile calisiyo babalar gibi.

Uyap dokuman editorunu kuramadim

Xerox 3140 yazici calismiyor

Crakli ofis yok

uyap macos destekliyo olmasi lazim sitelerinde gordum mac de kullan sanala gerek yok?
    crackli office var (sanal windows icin diyorsan warezturkey.net) mac icin diyorsan filecr.com veriyor(benimde crackli mac de 2024 kullaniyorum)yaziciyi da wifi ile kablosuz hallet? ayni aga baglat yaziciyi kablosuz sekilde program olmadan ciktilar alip kullanabilirsin.(programi da kurabilirsin utm uzerinden windows ta calismiyosa linux koy icine linux da dene) mac destegi var mi onada bak.
    Macos boyle bir sey windowstan gecince surekli alternatif yol ariyosun ve buluyosun.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    317seref bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi

Crakli ofis yok

uyap macos destekliyo olmasi lazim sitelerinde gordum mac de kullan sanala gerek yok?
    crackli office var (sanal windows icin diyorsan warezturkey.net) mac icin diyorsan filecr.com veriyor(benimde crackli mac de 2024 kullaniyorum)yaziciyi da wifi ile kablosuz hallet? ayni aga baglat yaziciyi kablosuz sekilde program olmadan ciktilar alip kullanabilirsin.(programi da kurabilirsin utm uzerinden windows ta calismiyosa linux koy icine linux da dene) mac destegi var mi onada bak.
    Macos boyle bir sey windowstan gecince surekli alternatif yol ariyosun ve buluyosun.

Macos destekliyor ama intel islemci olanlar icin destekliyor. Javada sorun cikiyor. Hocam yazici hallolsa baska seyde hata verecek. Eminim eimzadada hata verir bu alet.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı
    317seref bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

Crakli ofis yok

Benim m4 airde sorun yok hocam Uyap editörde. Ama font eksikliği var ve çözünürlüğü çok saçma 

hocam javayı x64 kurdun sen galiba

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

selamlar 

MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB üstünde windows 10 çalıştırmak için illaki paralels filan mı kullanmam gerekiyor ? 
    arm sürümünden bahsetmiyorum , sanırım bootcamp mevzusuda intel işlemciler bitince bitmiş.

kullandım diyelim , bunun performansı ve güncel batarya durumu nasıl  ? 

bir haftadır oturdum hesapladım ne kadar windows ne kadar mac kullanabilirim diye. en başta ben bir c# geliştiricisiyim. illaki windows bağımlılığım mevcut ve olucak. ama paralel bunu ne kadar kurtarıyor bilmek istiyorum.

mac'te verdiğim pil performansını parallels kullanırkende gösterebiliyor mu cihaz ? 

böyle sorularım var kullananlardan 

elbet bir yerde win'e ihtiyaç duyuyorsun. ben batarya olayına da takık değilim dualboot olsun istiyorum. günlük işler için bataryadan feragat etmeyeyim istiyorum. ama bulamadım çözüm. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

selamlar 

MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB üstünde windows 10 çalıştırmak için illaki paralels filan mı kullanmam gerekiyor ? 
    arm sürümünden bahsetmiyorum , sanırım bootcamp mevzusuda intel işlemciler bitince bitmiş.

kullandım diyelim , bunun performansı ve güncel batarya durumu nasıl  ? 

bir haftadır oturdum hesapladım ne kadar windows ne kadar mac kullanabilirim diye. en başta ben bir c# geliştiricisiyim. illaki windows bağımlılığım mevcut ve olucak. ama paralel bunu ne kadar kurtarıyor bilmek istiyorum.

mac'te verdiğim pil performansını parallels kullanırkende gösterebiliyor mu cihaz ? 

böyle sorularım var kullananlardan 

elbet bir yerde win'e ihtiyaç duyuyorsun. ben batarya olayına da takık değilim dualboot olsun istiyorum. günlük işler için bataryadan feragat etmeyeyim istiyorum. ama bulamadım çözüm. 

yok ama sanırım başkan bu şekilde bir çözüm.

yapacak bişi yok. dell mell devam :D

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Thinkpad alacak arkadaşlara, 

X1 carbon gen13 aldım, açtım dün pc can çekişiyor. Mavi ekran veriyor sürekli. Sorgusuz sualsiz yenisini yolladılar. 

Diğer pcm de thinkpad 16 gen2, en üst özelliklerde. Pc uyumuyor, anakart değişti vs ama çözülmedi. Bildiğin pc sleep moda geçmiyor.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    317seref bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

Crakli ofis yok

bende m1 macbook air var;

xerox yazıcım yok onu denemedim, ancak uyap dokuman editörünü kurdum ve ilaçlı microsoft office de yüklü.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

i9 chip bir mac bul hocam, m chip ile zorlanabilirsin

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

parallels de ortak alım yapılabilir. mac ekledikçe fiyat düşüyor gibiydi. ben son 4-5 senedir parallels kullanıyorum. ama bu sene kur farkından ötürü maalesef kullanmayacağım. crackli parallels kullanmıştım hatta bir kaç ay.

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Thinkpad alacak arkadaşlara, 

X1 carbon gen13 aldım, açtım dün pc can çekişiyor. Mavi ekran veriyor sürekli. Sorgusuz sualsiz yenisini yolladılar. 

Diğer pcm de thinkpad 16 gen2, en üst özelliklerde. Pc uyumuyor, anakart değişti vs ama çözülmedi. Bildiğin pc sleep moda geçmiyor.. 

gen2 e15 de de tam tersi var bende, uyanamıyor :) hibarnate guc ayarları vs bıseyler ıle baya bir azaldı ama hala bazen uyanamıyor :/

Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 21
win