Macbook Air M2 Ve Windowsos
-
Dos_Attach bunu yazdı317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi
sorun ne? UTM ile calisiyo babalar gibi.
Uyap dokuman editorunu kuramadim
Xerox 3140 yazici calismiyor
Crakli ofis yok
uyap macos destekliyo olmasi lazim sitelerinde gordum mac de kullan sanala gerek yok?
crackli office var (sanal windows icin diyorsan warezturkey.net) mac icin diyorsan filecr.com veriyor(benimde crackli mac de 2024 kullaniyorum)yaziciyi da wifi ile kablosuz hallet? ayni aga baglat yaziciyi kablosuz sekilde program olmadan ciktilar alip kullanabilirsin.(programi da kurabilirsin utm uzerinden windows ta calismiyosa linux koy icine linux da dene) mac destegi var mi onada bak.
Macos boyle bir sey windowstan gecince surekli alternatif yol ariyosun ve buluyosun. -
317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
M4 air aldim yok abi bana gore degil satip thinkpad alacagim. Karni agrisin gina geldi abi
Crakli ofis yok
uyap macos destekliyo olmasi lazim sitelerinde gordum mac de kullan sanala gerek yok?
crackli office var (sanal windows icin diyorsan warezturkey.net) mac icin diyorsan filecr.com veriyor(benimde crackli mac de 2024 kullaniyorum)yaziciyi da wifi ile kablosuz hallet? ayni aga baglat yaziciyi kablosuz sekilde program olmadan ciktilar alip kullanabilirsin.(programi da kurabilirsin utm uzerinden windows ta calismiyosa linux koy icine linux da dene) mac destegi var mi onada bak.
Macos boyle bir sey windowstan gecince surekli alternatif yol ariyosun ve buluyosun.Macos destekliyor ama intel islemci olanlar icin destekliyor. Javada sorun cikiyor. Hocam yazici hallolsa baska seyde hata verecek. Eminim eimzadada hata verir bu alet.
-
mataramasuko bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
Crakli ofis yok
Benim m4 airde sorun yok hocam Uyap editörde. Ama font eksikliği var ve çözünürlüğü çok saçma
hocam javayı x64 kurdun sen galiba
-
baristbt bunu yazdı
selamlar
MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB üstünde windows 10 çalıştırmak için illaki paralels filan mı kullanmam gerekiyor ?
arm sürümünden bahsetmiyorum , sanırım bootcamp mevzusuda intel işlemciler bitince bitmiş.kullandım diyelim , bunun performansı ve güncel batarya durumu nasıl ?
bir haftadır oturdum hesapladım ne kadar windows ne kadar mac kullanabilirim diye. en başta ben bir c# geliştiricisiyim. illaki windows bağımlılığım mevcut ve olucak. ama paralel bunu ne kadar kurtarıyor bilmek istiyorum.
mac'te verdiğim pil performansını parallels kullanırkende gösterebiliyor mu cihaz ?
böyle sorularım var kullananlardan
elbet bir yerde win'e ihtiyaç duyuyorsun. ben batarya olayına da takık değilim dualboot olsun istiyorum. günlük işler için bataryadan feragat etmeyeyim istiyorum. ama bulamadım çözüm.
-
sir bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
selamlar
MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB üstünde windows 10 çalıştırmak için illaki paralels filan mı kullanmam gerekiyor ?
arm sürümünden bahsetmiyorum , sanırım bootcamp mevzusuda intel işlemciler bitince bitmiş.kullandım diyelim , bunun performansı ve güncel batarya durumu nasıl ?
bir haftadır oturdum hesapladım ne kadar windows ne kadar mac kullanabilirim diye. en başta ben bir c# geliştiricisiyim. illaki windows bağımlılığım mevcut ve olucak. ama paralel bunu ne kadar kurtarıyor bilmek istiyorum.
mac'te verdiğim pil performansını parallels kullanırkende gösterebiliyor mu cihaz ?
böyle sorularım var kullananlardan
elbet bir yerde win'e ihtiyaç duyuyorsun. ben batarya olayına da takık değilim dualboot olsun istiyorum. günlük işler için bataryadan feragat etmeyeyim istiyorum. ama bulamadım çözüm.
yok ama sanırım başkan bu şekilde bir çözüm.
yapacak bişi yok. dell mell devam :D
-
Thinkpad alacak arkadaşlara,
X1 carbon gen13 aldım, açtım dün pc can çekişiyor. Mavi ekran veriyor sürekli. Sorgusuz sualsiz yenisini yolladılar.
Diğer pcm de thinkpad 16 gen2, en üst özelliklerde. Pc uyumuyor, anakart değişti vs ama çözülmedi. Bildiğin pc sleep moda geçmiyor..
-
Dos_Attach bunu yazdı317seref bunu yazdıDos_Attach bunu yazdı
Crakli ofis yok
bende m1 macbook air var;
xerox yazıcım yok onu denemedim, ancak uyap dokuman editörünü kurdum ve ilaçlı microsoft office de yüklü.
-
i9 chip bir mac bul hocam, m chip ile zorlanabilirsin
-
parallels de ortak alım yapılabilir. mac ekledikçe fiyat düşüyor gibiydi. ben son 4-5 senedir parallels kullanıyorum. ama bu sene kur farkından ötürü maalesef kullanmayacağım. crackli parallels kullanmıştım hatta bir kaç ay.
-
Kaan bunu yazdı
Thinkpad alacak arkadaşlara,
X1 carbon gen13 aldım, açtım dün pc can çekişiyor. Mavi ekran veriyor sürekli. Sorgusuz sualsiz yenisini yolladılar.
Diğer pcm de thinkpad 16 gen2, en üst özelliklerde. Pc uyumuyor, anakart değişti vs ama çözülmedi. Bildiğin pc sleep moda geçmiyor..
gen2 e15 de de tam tersi var bende, uyanamıyor :) hibarnate guc ayarları vs bıseyler ıle baya bir azaldı ama hala bazen uyanamıyor :/