Macbook Almaya Değer Mi?
-
iki gün önce photoshop beni patlattı. Açılmıyor, lisans istiyor. Bulamıyorum da aq dum kreğini. Para istiyor 1.5k ₺. Böyle yarak kürek şeylere hazır olman lazım eğer çok etik yaşayarak kullanmıyorsan
-
Castaway bunu yazdı
iki gün önce photoshop beni patlattı. Açılmıyor, lisans istiyor. Bulamıyorum da aq dum kreğini. Para istiyor 1.5k ₺. Böyle yarak kürek şeylere hazır olman lazım eğer çok etik yaşayarak kullanmıyorsan
M1 değilse çözeriz, M1 ise de çözeriz ama aylık 100TL mi ne o paketi kullan hocam bence
-
Castaway bunu yazdı
fotoğrafçı paketi adında aylık 52 liraya kullanıyorum. işime de yaramıyor aylardır açmamışımdır ama bi hevesle aldım duruyor öyle. özellikle iş için kullanıyorsanız crackle uğraşmayın bence.
-
Castaway bunu yazdı
Torrentten 2020 versiyonunu indirdim sorunsuz kullanıyorum şahsen.
-
cmacked üzerinde 2022 versiyonu var Photoshop'un. M1 için sorunsuz.
-
Birçok laptop kullanma imkanım oldu. Macbook alınca hiçbirisinin laptop olmadığını anladım desem yeridir. Ses yok, çok hızlı, takılma yok, virüs yok, ekran çok kaliteli vs vs. Ben macbook pro aldım tavsiye ederim.
-
Bu arada macbook intel versiyonu için alternatif marketler var mı? Crack vs nasıl yapıyorsunuz?
-
2 3 aydır, Pro M1 modeli kullanıyorum. Windows pc göresim gelmiyor artık.
-
1 senedir M1 Air kullanıyorum. En kısa sürede Thinkpad T14s alıp bundan kurtulmak istiyorum.
-
uguraba bunu yazdı
1 senedir M1 Air kullanıyorum. En kısa sürede Thinkpad T14s alıp bundan kurtulmak istiyorum.
Neden peki