Macbook Pro Programları [İstek]
-
Macbook Pro marka bilgisayara yüklemek için gerekli yazılımları arıyorum, yükleme nasıl yapılır onuda bilmiyorum ilk kez bir macbooka yükleme yapacağım.
-
Macbook un pro veya normal olması birşey değiştirmez yahu, içindek işletim sistemi önemli. Leopar 10.6.7 vardır büyük ihtimal sende, nasıl windows7 için uyumlu programları yüklüyorsun sende işletim sistemine göre program yükleyeceksin ki geri uyumluluk zaten var. Mesela http://www.getsongbird.com/ sitesine girip free downloda bas, .dmg dosyasi inicek, ona çift tıkla, ardından ufak bir pencere açılıyor , sana soldaki ikonu Application klasörüne sürükleyip bırakmanı isticek ve bu kadar ! :) Yüklemiş oluyorsun bir nevi.
-
iret kızıp duruyordu :)
mac forumlarına bak oralarda bulabılırsın burada maccı az
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Macbook un pro veya normal olması birşey değiştirmez yahu, içindek işletim sistemi önemli. Leopar 10.6.7 vardır büyük ihtimal sende, nasıl windows7 için uyumlu programları yüklüyorsun sende işletim sistemine göre program yükleyeceksin ki geri uyumluluk zaten var. Mesela http://www.getsongbird.com/ sitesine girip free downloda bas, .dmg dosyasi inicek, ona çift tıkla, ardından ufak bir pencere açılıyor , sana soldaki ikonu Application klasörüne sürükleyip bırakmanı isticek ve bu kadar ! :) Yüklemiş oluyorsun bir nevi.
-----------------------------Adobe CS5, MS Office 2010, File Maker gibi işe yarar programları kurmalıyım, önce indireceğim linkleri bulmalıyım, macde program cracklemek nasıl yapılır bilmiyorum.
-
Final Cut ve logic studio
-
öncelikle hayırlı olsun hocam. bende 1 ay önce macbook pro aldım. başlık açtığın iyi olmuş. Takipteyim
-
zamunda.net de mac oyun ve progrmalarını bulabilirsin
-
halogen bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle hayırlı olsun hocam. bende 1 ay önce macbook pro aldım. başlık açtığın iyi olmuş. Takipteyim
-----------------------------Ben satın almadım, makine müridlerden irete ait, macbookun belleklerini 4gb den 8gb ye yükselttik, programlarını yükleyip kargoyla göndereceğiz. Ürünün söküm ve yükleme resimlerini konuya ekleyeceğim.
-
up.
koca forumda yardım edebileck adam yok mu iki site söylecksniz ya tamam bende mac kullanmadım ama bildiginiz vardır böle davetiye falan istemeden rahatca mac programları download edebilcgmiz bi site bilmiosanız yardımcı olun muridler:W
-
hocam istedigin programları pm at yüklemyi biliyomusunuz - ?
-
Pc nin gozunu seveyim henuz turkce yazmayi bile beceremedim. Magic mouse u tanittim. iworku install vasitasiyla yukledim.
1. sistem ingilizce klavya q turkce olacakti yapamadim
2. download klasorune indirilen dmg uzantili dosyalari kurmayi bilmiyorum
yardimlarinizi bekliyorum.