folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Maçta Dakka 2 Gol 2 ( Mecazi Anlamda )

Maçta Dakka 2 Gol 2 ( Mecazi Anlamda )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Biz yıllardır neden rahatsız odluk ? milli marşımızın ıslıklanmasından.Fakat bu maçtada, diğer milli maçlarda da ıslıklıyoruz.BU mu yani ? Afferim bize.

Dakika ikinci olay nedir ? ermenistan bayrağı.Kardeşim ne kadar çok ermeni meraklısı adamlarmışsınız siz ??? Adamlarıla koyun koyuna yatağa gireceksiniz.

Bunlar değil mi tazminat isteyen ? bunlar değil mi bize soykırım yapıp sonra siz yaptınız diyen ? bunlar değil mi ezeli rakiplerimiz ?? hayırdır ermeni bayrağı ne iş ??

Ermenici mi olduk bu kadar ? hrant dink mevzusu gibi hepiniz ermenisiniz.Bense asil bir Türk üm..bi zahmet gidin kendi topraklarınızda yaşayın !!!

---

Acayip saçma bir milllet olduk haberimiz varmı acaba ??? gece gece dakika 1, bayrağı gördüm küfür bastım.

Bu mu sizin bursa taraftarlığınız keşke maç Eskişehirde olsaydı.O zaman türbün şovuda, ermenilere yaklaşımıda çok güzel bir dille gösterirdik, bando eses eşliğinde.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

---

Acayip saçma bir milllet olduk haberimiz varmı acaba ??? 

-----------------------------

çok düşündürücü ve gerçek bi soru 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    evet artık geçek anlamdada 2 :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Burakın çan çalmayü erneçi olmayi 

http://www.youtube.com/watch?v=z7PJiDCn928

Bu arada ceyhun boş yere kırmızı kart gördü aq 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

görmedi abi birinci pozisyonda adam solunda, top sağında herifin üstüne çıkmaya gerek yok..İkinci pozisyonda da birazcık daha dikkatli olsa ??

birinci pozisyonda baya kızdım.Tatktik foul yapsan problem değil resmen üstüne çıkmışsın ya capoeira mı yapıyorsun maç mı oynuyorsun arkadaş, ayağnın herifin sırtında işi ne ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Maçın henüz 30. dakikasında hakemin 2. sarıkartı verip atması ağır bir karar. Ancak uyarabilirdi diye düşünüyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Koy gotune rahvan getirsin nasilsa mac bizim hakem istedigi kadar serefsizlik yapsin !

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    Zumsuk , abdullah gül bu iş için sorun çıkmasın diye teksas ile özel görüştü.İçerde kocaman ermenistan bayrağının olması yanında Türk bayrağının olması tamamen önceden planlanmış bunu herkes anlar.Ben o görüntüyü görünce çıldırdım Ama o sallanan bayrağın teksas ile ilgisi yoktur. Biletler sanırım satılmadı elden dağıtıldı bir kısmını amigolara verdiler . diğerlerinide devlet adamlarına(akplilere) verdiler. Teksas amigolarını yakında s.edicekler böyle giderse Teksas taraftarı amigolardan rahatsız. Tekrar söylüyorum sahada sallanan ermeni bayrağı ile teksas ın alakası yoktur ama o bayrağı teksas ın orda sallatmamsı gerekirdi .Tabi yapıcak birşey yok devlet böyle istedi. Hiç bir Türk taraftarı o bayrağı sallanmasına istemez. Resmen komplo,Önceden planlanmış oraya ülkesinin takımını desteklemen için giden bursasporluların avazı çıktığı kadar bağıranların ne suçu var.Neden çoğul cümleler kuruyosun.Bak Burayı iyi oku Zumsuk ,Bu maç eskişehirdede başka yerdede olsaydı aynı şey olurdu.Devlet ne isterse o olur , en kral yerde oynansın aynı şey olucaktı, Bırak bandoyu millet maça kendini zor soktu. Devlet böyle istedi böyle olur.Değil eskişehir taraftarı kralıda gelse bir bok olmaz. Devlet böyle böyle olcak der olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bide biz gol atınca alkıslamıyor cumhurbaskanlarımı neyse artık eleman :F
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Devler Ligi var Show'da daha zevkli.

Sergen döktürüyor resmen, çalımlara dizip asist yaptı az önce.

He is finding himself.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

denecek söz yok hoca..Ermeni bayrağının altına girenleride, ermeni bayrağı açtıran bir kaç bin kişilik taraftarıda kınıyorum

---

azerbeycan bayrağı görmedim..gören varmı ? 

Toplam Hit: 3288 Toplam Mesaj: 21