Madem Bir Savas Var
-
yaklasık bir haftadır ciddi bir sekilde tahribat formlarını okuyorum ve bütün hack sitelerinin aslında birbirine rakip oldugunu anlamak cok kolay oldu ve baska sitelere de gidip onların formlarına da baktım hepsi en iyi biziz diyo madem herkes bu kadar iddalı bir hhedef secilsin ve bütün hack team lar bu hedef siteye saldırsın ama hedef site cok farklı olmalı sıradan bir site deil,kim en iyi bilsin herkes böylece mesela cok büyük bir hacker in sitesine,micrasofta ,linux a saldırılsın yada antivirus yazılımı yapan bir siteye saldırılsın böylece kim iyi kim daha iyi anlasılır vve benim sahsi fikrim sudur ki bir yazılımı 0 dan yazan programcı o yazılımdaki acıgı arayan hackerden daha yeteneklidir tersi olsa dünyada herhalde hiç bir internet firması kalmazdı güvenlikleri ii saglandıgı için yıkılmıyolar.
galiba bütün hack site adminleri biraz fazla abartıyolar kendilerini yok gov .tr ler korumamızda yok sunları biz koruyoruz yanılmıyosam tahribat olarakta google a savas acmıstık sonuc ne .........
-
evet haklısın basımdan gecen bir olay var anlatim biraz .bir site kuruyodum domain felan almıstım neyse sonra vazgectim cünkü ne asp ne php bilmiyodum basit bir seylerde yapmak istemedim bayagı bir süre hiç bakmadım bile domain ime,sonra bir gün bir hack sitesinde asp ve php yardımı yaparım diye site admininin yazısını okudum msn i vardı kaydetttim msn de konustuk bana ne dedi tahmin et şifreni ver ben senin istedigin scripti koyucam inanamadım ya sonra o site ile aynı sekilde tasarlanmıs 3 veya 4 hackk sitesi daha gördüm bu nu hacker arkadasa söyledim önce benden caldılar dedi sonra hazır satın aldım dedi.cok gülmüştüm oda bayagı bozulmustu neyse zaten patlattılar sitesini niye yazdım bu hikayemi adam benden bariz sifrelerimi istedi kendi kankasınsa da index atacak adamlar vardır eminim ama bunlar benim sayydıgım sitelere sanırım ulasamazlar ne bilim bir micrasoft a yada kewin mittnick in sitesine herhalde bir sey yapamazlar ne dersinnnnnnnn
-
hem zaten acık acık olmasada bi hedef var hepsi durmadan birbirlerinin acıklarını arıolar şimdi cw buranın acığını bulsa hacklemezmi ekler yada bilmem kim ben bile heyklerim :D neyse yani zaten bi hedef var ondan boşhve rderim ben..
-
tahribat olarak google ye savaş açılma derken şamataydı holy programını tanıtım amaçlı yazdı zannedersem öle bişey alıp veremediği olabilir google ile tabiki onun yazığını ben kullanırsam sen kullanırsan o bu şu google ye zarar vermiş oluruz ki bizim bi takıntımız yok bazıları gibi Bir gün Devlet için çalışacaz gibi yani bizde demioruz bir gün google yi hacklicez öle bi düşüncenin hiç birimizin kafasından geçtiğinde düşünmüorum : )
-
1 dk 1 dk niksiz osmansan la ben googleyi heyklemiştik :D
zone-h da attık:D
-
Bu yaz bir dergide okudum böyle bir savas yapıldı. okuduguma görede baya kanlı geçmiş. hackerlar bir serverda toplanıp 2 guruba ayrılmıs kimkimi tutarsa.... tabi ben encok server a acıdım sızce nıyeç..... :)
-
THS YE GİREBİLEN VARMI..ARKADASLAR.SU İSTİKLAL,.ERDEMİN, BATTALIN, OLDUU SİTEYE??
-
ths nedir
-
Arkadaşlar
belli siteler var indirilmesi gereken onlar dururken
hackerlerin birbirine düşmesi anlamsız
durup dururken gogleye falan saldırmayın a.q. bırakın her şeyiyle sömurelım gogleyi
HEDEF BELLİ :ülkemizi bolmek için propaganda faliyetleri var toplanın onları indirin a.q.
-
ben 12 13 yaşlarındayken hep merak ettiğim bişey vardı hackerlık nedir ordaki insanlar nasıldır napar nasıl yapar niye yapar ws.ws. ws.daha sonra 14 15 yyaşlarında bişeylerle uğraşmaya başladım we hackerlarla tanıştım we o zaman Hayat felsefemi buldm HİÇ KİMSEYE GÜVENME!!!Daha sonra Ülkeler arası hAck sawaşı diye bişey duydum aslında bi resmiyeti Yoktu ama o an aklıma bişey geldi ve o gündne sonraki tek amacım bu Türk Hackerlar zırvalıyo Hedef Ülke savunması tahribat-savsak-cw-sanalteror.org-sanalteror.com-powerdarbe.org-turkdarbe.org-darbeturk.com-cyber-blow.com-cehennem.org-cyberhackerz.org-hothackers.com hepsi bi araya gelse Coderlar Atmaca-Neoturk-MAD-MAX ws.ws. bi araya gelse coderlar Hackerlar içn yazsa Hackerlar Vatanı için hacklese Yabancılara saldırılsa Nolur Türkiye Sanal Alemin efendisi Olur...Ben Birlik derim.Savaş Değil...Eğer bana Katılan varsa Gelin birlik OLUP Bunu halletmeye Çalışalım...Lamerlerde ben hackerım deyip kı.ını yırtcağına çalışsın da Hacker Olsun mesela w-ejder :)
-
ladre bunu yazdı:
ths nedir
http://www.thsgroup.org/ dostum siteye ben onceden aktif olabiliyordum ama simdi siteyi durdurmusmlar..tamam bi sıkıntı yok.