folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maden İşcileri Güzel Öldü

Maden İşcileri Güzel Öldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Zonguldak'da 30 madencinin can verdiği grizu faciasıyla ilgili bir yerel televizyonda tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Henüz 2 madencinin cesedine ulaşılamazken, ölüm ocağından çıkarılan 28 cesetten 19- 20'sinde yanık ve ezilme olmadığını kaydeden Bakan Dinçer, "Güzel öldüler. O konuda ben acı çekmediklerini ve fizik olarak da güzel öldüklerini buradan rahatlıkla söyleyebilirim" dedi. Ölen sişçilerin ağızlarını ıslak mendille kapattıkları bilgisinin doğru olduğunu söyleyen Bakan Dinçer, "Orada maskeler bulundu. Ama o sırada işçilerimizin üzerinde değildi, o esnada maskelerini kullanmıyorlardı. Çünkü gaz değerleri normalleşmeye başlamıştı" diye konuştu.

"GÜZEL ÖLDÜLER"

Programın sunucusu Harun Ersoy'un, 'Cesetlere bakıldığında yanma, parçalanma var mıydı?' sorusu üzerine Bakan Dinçer, "İlk 19- 20 cesedimizde bahsettiğiniz türden herhangi bir şey yoktu. Güzel öldüler. O konuda ben acı çekmediklerini ve fizik olarak da güzel öldüklerini buradan rahatlıkla söyleyebilirim" yanıtını verdi.

Kaynak: http://dha.com.tr/n.php?n=19--20-madencimizde-yanik-yok-guzel-olduler-2010-05-29

ya siz nasıl insansınız anlamıyorum.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

vay anasını :| sizi de aynı güzellikte ölü görmek isteriz sayın bakanım.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bunu bende izledim şerefisizliktir bu ya

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

kitap okusun durumları nasıl ifade edeceğini öğrenir "tomruk" bıçkıda "insan" kitapla yontulurmuş

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Can tatlıdır tatlı... Kendisin başına bişey gelse Anasını sikeri türkiyeyi ayağa kaldırır dinçere öyle olsu dinçere böyle oldu amk adamına bak daha diyo güzel öldüklerine eminim diyor.Bunlarda şefef haysiyette kalmamış artık umurunlarındamı bunların o ocakta bizim için canları pahasına orda çalışıyolar.Kendi salla başı al maaşı aldıklrı para zehir zıkkım olsun.Bunlara oy verenin amk (kendi Payıma ) :)

TURKCELL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

her ölüm kötüdür her ölüm acıdır..

bakan kafasına bir torba gecirsin ve havasızlıktan ölüm ne kadar güzelmis bir tecrübe etsin isterim..böyle adamları da bakan yaparlar ya!!!

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hayatımda böle dandik bi açıklamayı en son ıraktaki silahlar war mı yok mu cwbından almıştım gerzekler madem güzel öldüler darısı sizinde başınıza.!!

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:
    -----------------------------

bakan kafasına bir torba gecirsin ve havasızlıktan ölüm ne kadar güzelmis bir tecrübe etsin isterim..böyle adamları da bakan yaparlar ya!!!

Adam havasızlıktan ölmeyi acısız bir eziyetsiz bir ölüm zannediyo... bu adam birde bakan :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

meco bunu yazdı:

Adam havasızlıktan ölmeyi acısız bir eziyetsiz bir ölüm zannediyo... bu adam birde bakan :S

evt Boş Bakan darısı onun başına...

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Kendince Madencilerin Acı Çekmediklerini Sanıyor. Lan .....

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 7778 Toplam Mesaj: 45