Mafia Serisi Geri Geliyor
-
zalimadam bunu yazdı
mafya 1 i kurtlar vadisi yaması ile bitirdim .
ergenliğimde hiç bukadar bir oyndan etkilenmemiştim.
şarjör değişitirince şsrjörde kalan mermi kadar düşüyordu mermi sayısından. çok gerçekçi.
: ) aynen kurtlar vadisi versiyonunu bende hatırladım şimdi. Müzikleri çok güzel yerleştirmişlerdi. vay anasını eskilere gittim len.
-
Çiftlikte geçen bölüm zorluk konusunda bıktırmıştı.
-
En zor kısmı araba yarışıydı. Umarım yarışı kazandıran kısa yolu buna da dahil etmişlerdir.
-
Mafia 2 yi indirip kurdum, masaüstü dosyasını çalıştırdım ama oyun açılmadı daha doğrusu hiçbir tepki vermedi.
Nereden indirip? nasıl kurabilirim? ya da kurulum sonrası yapmam gereken ayarlar vs var mı?
daha önce indirdiğim link aşağıda
-
ne zaman remastered geliyor
-
DarkFall bunu yazdı
ne zaman remastered geliyor
Oyunun yapımcısı Hangar 13 ve dağıtımcısı 2K yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Mafia: Definitive Edition’ın dünya çapında piyasaya çıkış tarihi 25 Eylül oldu. İlk planlanan çıkış tarihi 28 Ağustos’tu, ancak dünya çapında devam eden COVID-19 pandemisi sebebiyle çıkış tarihine kadar bu süreci tamamlayabilmek çok zor hale gelmeye başladı. Oyunun deneyim kalitesinden ödün vermek ise isteyeceğimiz en son şeydi.
DarkSkull tarafından 08/Tem/20 11:34 tarihinde düzenlenmiştir -
eyuperol bunu yazdı
Mafia 2 yi indirip kurdum, masaüstü dosyasını çalıştırdım ama oyun açılmadı daha doğrusu hiçbir tepki vermedi.
Nereden indirip? nasıl kurabilirim? ya da kurulum sonrası yapmam gereken ayarlar vs var mı?
daha önce indirdiğim link aşağıda
belki önerisi olan birisi çıkar diye umaraktan tekrardan konu yukarı
-
mafia 1 ost leri hala arada açar dinlerim
hikayesi kurgusu akışı mükemmeldi. ( oç sam )
2yi o kadar benimsememiştim
-
-
mkyb bunu yazdı
Geçmiş olsun @mkyb Oyunun fiyatı Steam'de 259 TL.
https://store.steampowered.com/app/1030840/Mafia_Definitive_Edition/