Mahalle Maçlarındaki İlginç Kurallarımız
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
maçı seyreden kız varsa maçın boku çıkar, Herkes kıza şov yapmaya başlar :D
-----------------------------Bence çok yanlışsın.. Bizim mahalledeki maçları ben yönetirdim, yani bildiğin hakem. Bi pozisyona penaltı diyosam kimse gıgıkını çıkaramazdı valla :)
Baktım olmuyo, oyuncu pislik yapıyor, ben geçerdim oynamaya.
Demem o ki bayanları futboldan soyutlamayın, futbaldan çok hoşlanan bayanlarda olabilir.
Ha kız izleyince olay btiyo o ayrı mesele. Bu golü senin için atıyorum bakışları falan, ıyy tam çocuk :)
-
bayan izlediği yerden anca mal mal tezahürat yapabilir, erkek ona kanıp artislik taslıyosa suçu kızda aramamak lazım gelir :)
-
shadowans bunu yazdı:
bayan izlediği yerden anca mal mal tezahürat yapabilir, erkek ona kanıp artislik taslıyosa suçu kızda aramamak lazım gelir :)
-----------------------------zamanında bir kız bana tezahürat yapsaydı şimdi ingiltere'de en çok kazanan türk oyuncu olabilirdim
-
hey gidi günler duygulandım lan :))
*Penaltılarda kaleci değiştirilirse 2 penaltı atılırdı. Eğer ilk penaltı gol olursa ikincisi atılmazdı.
bu kural harici hepsini uyglardık :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------maç bitince top yokuş aşağı hızla atılırlı :D topun sahibi önce atana git alda gel diye bağırırdı :D oda almayınca mecbur topun peşine koşmak zorunda kalırdı :D
topu alıp gelince kavga başlardı :D birilerinin suratı tırnaklanmış kanlar içinde eve giderdi :D ertesi gün annesi veya ablası sınıfa gelir hocam benim oğlum hergün suratı tırnaklanmış eve geliyor diyip arkasını dönüp giderdi :DD tırnaklanan çocuk rezil olurdu herkes onla alay ederdi :D ortalık yatışsın diye kantinci bizim sınıf öğretmeniydi simitleri bizebedavaya dağıtırdı birbirimize sarılmak zorunda kalırdık :D ve barıştık sayılır akşam mahalle maçına devam edip herşeye yeniden başlıyoruz :DD
-----------------------------sen de öle bi yazıya başlamışın ki sanki her maçtan sonra böle oluyo gibilerinden :D
-
bunu yazan kimse benim mahalle arkadaşım olmalı. tamamiyle aynı ya :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca tırmıklayan veya tırmıklanan senmiydin :D
-
Branxian bunu yazdı:
her ikiside hajım :D bütün icratlar var :)
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca tırmıklayan veya tırmıklanan senmiydin :D
----------------------------- -
süpersiniz :)
-
3 korner 1 penaltı :D
iki gol yedim geçsene kaleye
outtan gol olmaz
vsvsvsvs
:D