folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mahallede Havlayan Köpek Sorunu



Mahallede Havlayan Köpek Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2007
    Erkek

    Selamlar arkadaşlar karşı komşu mustakil evinde/evinin bahçesinde köpek besliyor. Gündüzden ziyade gece olur olmadı mesela az önce başladı yine havlamaya evde bebek olmasa zerre umrumda değil ama hakket zorlanıyoruz. Zaman zaman çocuk uyanıyor yada uyuyamıyor. Gidip birşey desem hani tersim pis terslese kafa göz girerim olur haneye tecavüz. Halden anlamayan bir insanda değilim zamanında köyde küçüklüğümüzde köpeğimiz olmuştu sahibininde köpege nasıl bağlandığını değer verdiğini az çok bilirim. Derdim alsın köpeği götürsünler değil zaten öyle birşey olsa bende vijdanen rahat edemem. Netice itibariyle ben zorda olsa alışırım fakat o köpek barınakta yaşayamayabilir. Yada ben ona çok daha fazla zarar vermiş olurum. Bir parça sahibi önlem alsın istiyorum. Ne yapsam zabıtaya şikayet etsem iş güzar çıkar gelir direk alırlar sa.. yani gözünü korkutmak istiyorum. ne yapsam


    .::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Aralık/2012
    Erkek

    Benimde komşudan yana yüzüm hiç gülmedi halinden çok iyi anlıyorum hocam. Gidip uyarma yüz göz olma. Müstakil ev olduğundan pek birşey olmaz gibi. Bu seni rahatsız eden bir olay polisi arayıp durumu anlatabilirsin yönlendirirler ne yapman gerekirse yaparsın. Sakın ola uyarmaya gitme ben gittim camdan aşağı attım komşuyu mahkeme uğraşıyorum. Yüz göz olma gerek yok. 


    İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2010
    Erkek

    Nekadar iletişimsiz bir millet yaptılar insanları. Basit bir rahatsızlığını dillendiremiyorsun hır gür çıkar diye.

    Üstad git durumu açıkla bebek var evde nasıl bir yol bulabiliriz gerçekten rahatsız oluyor gece bebek uykusundan uyanıyor de sakince baktın hödük, ozaman yine sakince iyi günler deyip ayrıl git şikayet et sonra.

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-GEX
    C-GEX's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2015
    Erkek

    Bazı durumlar var sen söylemeye utanırsın,adam yapmaya utanmaz.Bunu o adam duymuyor mu?Duyuyor.Belli ki sıkıntısı yok.Konuşmaya gidersen de çok ta sağlıklı olacağını sanmam.


    Sana koşarak deli gibi yaşamak ,bana yaşamak deli gibi koşarak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Hocam sikayet ederek ne yapici bir sey yapmis olursun ne kimsenin gozunu korkutabilirsin, cunku karnesi olan kopegi hickimse oyle hop diye evden tutup goturemez, onun disinda apartmanda bakilan kopekler icin bile sikayet edilen daireye sanirim bir hafta boyunca ses kayit cihazi konup belli bir degerin ustundeyse durusmaya cikartip o sekilde bir islem uyguluyorlardi ki sizin bir de mustakilmis. Gidip konussan da ne olacak ki bu isin cozumu yok sen bebeginin kulaklarini tikayamazsin adam kopeginin agzini baglayamaz..


    sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Adama yardim et kopegin yuvasini binanin obur tarafina koysun sorun cozulur. Bina az da olsa sesi keser. Sende bi pimapenci cagir cam ve balkon kapisini ayarlasin ses soluk kalmaz

    Not: kendimde boyle bi sorun vardi bu sekilde cozdum.

    ayhun tarafından 07/Nis/16 11:37 tarihinde düzenlenmiştir

    delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    hayvan bu, tabiki havlayacak. zaten yargıtayın görüşü de bu yönde.

    ev müstakil ve hayvan bağlıysa, hiçbir şey yaptıramazsın.

    ayrıca kafa göz girerim ne demek ? napsın ağzını mı bağlasın hayvanın ?

    gidip rica et adamdan, durumu anlat. Geceleri evinin içine alsın köpeği. Eşek değilse anlar durumdan zaten, bebek varmış yani.


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    gece serbest dolanıyorsa, eski konularda bunun çözümü var. ihkak-ı hak, kimi zaman iyidir, oldu- bitti olabilir.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mayıs/2007
    Erkek

    Kibar bi dille anlat bence hocam. Empati yapmasini sağla. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2015
    Erkek

    O köpeğe hiç bir şey yapamassın. belediyeye şikayet etsen aşılı hayvan birşey olmaz. ikincisi müstakil bahçede köpek evi koruyor.kendine ses geçirmeyen pimapen yaptırmak en mantıklısı 


    Comeback...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam iletişimden bu kadar korkmayın öküzlük yapıp adama da saldırmayın. Gidip akıllıca komşu bak böyle böyle bi durum var bebeğimiz var, ben durumdan rahatsız olmuyorum bebek uyuyamıyor dersin. Adam öküz çıkarsa şikayet edersin(bir şey çıkmaz), öküz değilse kusura bakmayın der bi çözüm bulmaya çalışır. Aynısı başıma gelmişti(köpekli müstakil ev olarak) hayvan komşu ilk gece içine atmış sanırım diğer gece köpeği susturmak için yanına gittiğimde balkona çıktı höykürmeye başladı uyuyamıyoruz burda bu nedir ya olur mu böyle şey diye. Önce biz kusura bakmayın tamam mamam diye geçiştirdim sonraki gece adamın suratına bile bakmadım. Öküz gibi bağıracağına insan gibi anlat sıkıntı olmaz. Sonra belediyeye mi şikayet etmiş ne yapmış ben evde yokken belediyeden gelmiş biri sanırım(bizimkilerin uydurması da olabilir) ama bi bok yapamazlar orası ayrı. Daha sonra köpek gitmişti. Yanlış anlaşılmasın kimse gelip almadı sahibine gitti.


    Şafak 1152!
Toplam Hit: 2167 Toplam Mesaj: 16
köpek sorunu