folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Mail Adresimiz Hacklendi Kişi Listesine Ulaşmak Ya Da Geri Almak Mümkün Değil Mi? Halledildi

Mail Adresimiz Hacklendi Kişi Listesine Ulaşmak Ya Da Geri Almak Mümkün Değil Mi? Halledildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    halledlildi

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ya sende tekrardan hackliyeceksin ama adam kişi listesini silmemişsse

yoksada adam her şeyi değiştirmişsse (bilgileri) geri alamassın

yani sende tekradan hackliyecen yada hackleyen adamdan rica et belki verir :)

dahha da başka çaresi yok

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    kardes buna cözüm bulamam ama bidaha başına gelmemesi için
    messenger da

Kişiler > anlık ileti kişilerini kaydet diyerek kişilerini güvenceye alabilirsin tabii bunu ayda bir falan yapmakta yarar var eklediğn veya sildiğin kişiler omabilmesi açısından

bu kişileri

Kişiker > anlık ileti kişilerini al diyerek kaydedebilirsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    bak önce
    www.tahribat.com/logout.asp
    sonra
    ftp://hotmail.com/hacklendimplzhelpgerialcam.mdb
    aha gir herşey burda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Tahribat forumda bir döküman yayınlanmıştı,mail adresini bildiğin kişinin kişi listesini indirmeye yarayan bir program sanırım,hatırlıyorum ama konu adı neydi bilmiyorum,senin için arar mıyım?zannetmiyorum..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Ki$i listesini zamaninda kaydetseydin sende kardesim : )

the one and only yaramaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek
    bir bardak soguk su iyi gider :)

Selam ve dua ile(f)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    hotmail.com'da yardım bölümünden bize başwurun kısmına girip.Derdini ilgilendiren bölüme mail at.Yanlız mailinin hangi gün hacklendiğinden tutta,mail listende kimlerin sana mail attığına kadar en ince ayrıntıları bile sana soran bir form yolluyorlar.Cewap werip gönderdikten sonra inandırıcı bulurlurlarsa geçici bir şifre yolluyorlar.Ben denemiştim.Sonuç; mail adresim tekrar bende.Yok uğraşamam o kadar diyorsan weya başka bi yol bulun diyorsan x'in dediği gibi üstüne soğuk su iyi gelir...

Love is a name.Sex is a game.Forget the name.Play the game.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    emre onu nasıl yapıcaz benim msn d e hacklendi yeni şifrem değişmiş gizli soru değişmiş felan filan şimdi nereye nasıl mnail atıyoruz sölermisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar hotmail.com"a giriyosunuz mail we parola ikonunun sağ üst köşede yardım war.Oraya girin.Daha sonra en altta Bize başwurun yazan yere girin.dil seçeneği elbette türkçe ama bazen kendileri uğraşmak istemedikleri için ingilizce(birleşik devletlere yönlendirebiliyorlar).Neyse oraya sonra geliriz.Türkçeyi seçtikten sonra,gizlilik bölümüne giriyosunuz.Son olarak Msn desteğe başwur kısmına girip sorununuzu bildirin.Ama adresinizin sizin için öneminden bahsedin.Mesela ben kredi kartı hesap işlerini weya gizli fatura bilgilerini falan mail yoluyla bu adresten hallettiğimi yazıp adresin benim için önemini söylemiştim:).birleşik devletlere yönlendirmelerinin nedenine gelince bence orası bile dewlet dairelerine dönmüş bu yüzden pek uğraşmak istemiyorlar:).Arkadaşlar bildiğim en kesin çözüm bu.Bu şekilde 2 kere hacklenen adresimi geri aldım.Ama size yöneltilen form sorularına doğru weya tahmini olarak en yakın cewapları wermeniz lazım.Yoksa az öncede söylediğim gibi bi bardak soğuk su...Kolay gelsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu arada size cewap yazan bot weya bi program değil.Direkt olarak hotmail"de görewli kişilerdir.Yapacağınız iş biraz sabır gerektiriyor(Mesela cewap beklemek gibi).Bu yüzden heriflere sinirlenip küfür etmekten kaçının akibeti kötü olabilir.Ama söylediğim gibi kesin sonuca 2 kere denedim we ulaştım we bu şekilde adreslerini geri aldırdığım arkadaşlarımda wardı.Tekrar kolay gelsin.

Toplam Hit: 13611 Toplam Mesaj: 12