Mail Adresimiz Hacklendi Kişi Listesine Ulaşmak Ya Da Geri Almak Mümkün Değil Mi? Halledildi
-
halledlildi
-
ya sende tekrardan hackliyeceksin ama adam kişi listesini silmemişsse
yoksada adam her şeyi değiştirmişsse (bilgileri) geri alamassın
yani sende tekradan hackliyecen yada hackleyen adamdan rica et belki verir :)
dahha da başka çaresi yok -
kardes buna cözüm bulamam ama bidaha başına gelmemesi için
messenger da
Kişiler > anlık ileti kişilerini kaydet diyerek kişilerini güvenceye alabilirsin tabii bunu ayda bir falan yapmakta yarar var eklediğn veya sildiğin kişiler omabilmesi açısından
bu kişileri
Kişiker > anlık ileti kişilerini al diyerek kaydedebilirsin -
bak önce
www.tahribat.com/logout.asp
sonra
ftp://hotmail.com/hacklendimplzhelpgerialcam.mdb
aha gir herşey burda -
Tahribat forumda bir döküman yayınlanmıştı,mail adresini bildiğin kişinin kişi listesini indirmeye yarayan bir program sanırım,hatırlıyorum ama konu adı neydi bilmiyorum,senin için arar mıyım?zannetmiyorum..
-
Ki$i listesini zamaninda kaydetseydin sende kardesim : )
-
bir bardak soguk su iyi gider :)
-
hotmail.com'da yardım bölümünden bize başwurun kısmına girip.Derdini ilgilendiren bölüme mail at.Yanlız mailinin hangi gün hacklendiğinden tutta,mail listende kimlerin sana mail attığına kadar en ince ayrıntıları bile sana soran bir form yolluyorlar.Cewap werip gönderdikten sonra inandırıcı bulurlurlarsa geçici bir şifre yolluyorlar.Ben denemiştim.Sonuç; mail adresim tekrar bende.Yok uğraşamam o kadar diyorsan weya başka bi yol bulun diyorsan x'in dediği gibi üstüne soğuk su iyi gelir...
-
emre onu nasıl yapıcaz benim msn d e hacklendi yeni şifrem değişmiş gizli soru değişmiş felan filan şimdi nereye nasıl mnail atıyoruz sölermisin
-
Arkadaşlar hotmail.com"a giriyosunuz mail we parola ikonunun sağ üst köşede yardım war.Oraya girin.Daha sonra en altta Bize başwurun yazan yere girin.dil seçeneği elbette türkçe ama bazen kendileri uğraşmak istemedikleri için ingilizce(birleşik devletlere yönlendirebiliyorlar).Neyse oraya sonra geliriz.Türkçeyi seçtikten sonra,gizlilik bölümüne giriyosunuz.Son olarak Msn desteğe başwur kısmına girip sorununuzu bildirin.Ama adresinizin sizin için öneminden bahsedin.Mesela ben kredi kartı hesap işlerini weya gizli fatura bilgilerini falan mail yoluyla bu adresten hallettiğimi yazıp adresin benim için önemini söylemiştim:).birleşik devletlere yönlendirmelerinin nedenine gelince bence orası bile dewlet dairelerine dönmüş bu yüzden pek uğraşmak istemiyorlar:).Arkadaşlar bildiğim en kesin çözüm bu.Bu şekilde 2 kere hacklenen adresimi geri aldım.Ama size yöneltilen form sorularına doğru weya tahmini olarak en yakın cewapları wermeniz lazım.Yoksa az öncede söylediğim gibi bi bardak soğuk su...Kolay gelsin.
-
Arkadaşlar bu arada size cewap yazan bot weya bi program değil.Direkt olarak hotmail"de görewli kişilerdir.Yapacağınız iş biraz sabır gerektiriyor(Mesela cewap beklemek gibi).Bu yüzden heriflere sinirlenip küfür etmekten kaçının akibeti kötü olabilir.Ama söylediğim gibi kesin sonuca 2 kere denedim we ulaştım we bu şekilde adreslerini geri aldırdığım arkadaşlarımda wardı.Tekrar kolay gelsin.
Toplam Hit: 13611 Toplam Mesaj: 12