Mail Alimi İle İlgili [ Yardim ]
-
simdi bana bi sahsin mail atmasini istemiyorum..
bu bi bot vs. degil junk a da gitmiyor attigi maili..
normal bi insan iste :D ama ben bundan mail almak istemiyorum..
nasil olacak bu is? mail im hotmail.. var mi bi bilgisi olan?
bi de soyle bisey var.. maili bana atan kisi olayi cakmamali yani.. attigi/atacagi maillerin bana ulastigini zannetmeli..
-
kişi listendedir büyük ihtimal,kişi listenden sil eski maillerini de spam a taşı
-
gmailse spam bildire tıkla sorun çözülür.hotmailse ondada vardır öle bi nane ara bul .
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
kişi listendedir büyük ihtimal,kişi listenden sil eski maillerini de spam a taşı
-----------------------------yok kisi listemde degil.
burcin bunu yazdı:
gmailse spam bildire tıkla sorun çözülür.hotmailse ondada vardır öle bi nane ara bul .
hotmail dedim ya. -
o zaman sana daha önceden attığı tüm mailleri spam a taşı hocam.Başka da bi çözüm benden çıkmaz,bilen varsa buyursun kürsüyü bırakıyorum :)
-
daha once attigi mail yok :|
-
o zaman;
- Seçenekler > Filtreler ve bildirme buradaki ayarı dışlayıcı olarak değiştir abi şansını arttır spama düşsün :D
- Seçenekler > Filtreler ve bildirme buradaki ayarı dışlayıcı olarak değiştir abi şansını arttır spama düşsün :D
-
gönderdiği mesaja "tick" koyduktan sonra üstten "junk" a bas...Bi daha atarsa inbox'a gelmemesi lazım
-
sey yaptim, gelen e-postalari baska bi mail e yonlendirdim. isimi gordu.
hay ak ya
Your mail is being forwarded to another e-mail address. To stop forwarding your mail, go to Options.boyle diyor gelen kutusuna bakinca :| -
hotmailden gelen mail engelleme var
bişey@domain.com yazıp engelliyosun o adresi
tabi karşı tarafa durumu çakıyomu bilmem
-
hocam yapmadan önce sorsaydın keşke :)