Maillist Arayan Müridlerimiz Balıklama Dalışa Geçin Lütfen...
-
6516565 kadar tane kurumsal
6546598 kadar yahoo
54656565 kadar başka başka
5455644545 kadar ordan burdan
24455465545 kadarda sağdan soldan...
Tbt'ye helal olsun....
15 MİLYON KİŞİLİK MAİL LİST....
Download: http://dosyam.net/?id=jqikw9 -
15 Milyon kişilik mi
wışhh baboo sağol dostum :) -
arkadaşlar soruma cevap verebilecek olan var mı acep?Hangi mail sender programını tavsiye edersiniz?
-
karatahta dostum mailboy 1.4 var bende... smtp server a gerek kalmadan kendi kendine gönderim yapıor,misal ben 1000 kişilik bi text koyuyorum,en azından 180-200 tanesine gönderiyor
aynı listeyi 2.defa seçersen oran %40-60 a kadar çıkıyo....ama tek sorun mail servislerine spam tehditidir diye yakalanıyo nadirde olsa,birde junk a gidiyo....ama uğraşırsan yapılmayacak şeyi yok :)
ben adalet bakanlığına kadar 5.000 in üziernde mail attım :)
şimdi okula gidicem,eğer istersen cracklenmiş halini akşama atarım burdan...trial i 100 adres izni veriyor sadece....istersen bi dene,beğenirsen cracklisini atarım....googlede rahatca aratarak bulabilirsin... -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------karatahta dostum mailboy 1.4 var bende... smtp server a gerek kalmadan kendi kendine gönderim yapıor,misal ben 1000 kişilik bi text koyuyorum,en azından 180-200 tanesine gönderiyor
aynı listeyi 2.defa seçersen oran %40-60 a kadar çıkıyo....ama tek sorun mail servislerine spam tehditidir diye yakalanıyo nadirde olsa,birde junk a gidiyo....ama uğraşırsan yapılmayacak şeyi yok :)
-----------------------------
ben adalet bakanlığına kadar 5.000 in üziernde mail attım :)
şimdi okula gidicem,eğer istersen cracklenmiş halini akşama atarım burdan...trial i 100 adres izni veriyor sadece....istersen bi dene,beğenirsen cracklisini atarım....googlede rahatca aratarak bulabilirsin...
Teşekkürler dostum,ben de fakülteye gidicem şimdi,eğer akşama buraya cracklisini koyarsan sevinirim,çok ihtiycaım var,teşekkürler -
ayıpsın akşama tbt de bu başlık altında bulabilirsin kardeşim :) görüşmek üzere...
-
SaoL Hoja Çok KraL PayLaşım
-
Süper paylaşım saolasın...
-
Walla Sağolasın kardş Bi Konu Açtım Maillist arıorum die demonship die bi adam war durmadan yok sen bana şunu wer sana werim bunu wer sana şunu werim Bıktırmıştım artk allah razı olsun ama Azrail baba kardşm lafı iyi koydu burası ticarethane değil die nese Sonuç olarak hepiniz sağolun...
-
milelt gaza gelmiş yok mu daha fazla dicem dayan yemekten korkuyorum :DD:D 15 milyona bakmam lazım önce eğer çalışırsa bomba :D