Mail+Text Reklam+Banner Reklamı
-
bu mesjon yeri burasımıdır tam olarak bilemiyorum ama yeni başlamış olduğumuz reklam çalışmamızdan ehli tarikata bahsetmek istedim.
100 bin adet turk mail kullanıcısınna mail+15 adet sitede 1 ay boyunca text reklamı+ 468x60 50 bin banner gösterimi bu kampanyanın fiyatı 200ytl+kdv ilgilenen müridler pmden ulaşsınlar lütfen -
Yazdığın cümleyi 4 kere okuduğum halde birşey anlamadım. Daha açık anlatabilirmisin ?
Sitelere reklam vermekten bahsediyorsan, pr ve hit değerlerinin nasıl olması gerektiği ve sitelerin içeriği hakkında bilgiler vermelisin.
-
100 bin adet mail yanı 100 bin adet turk mail kullanıcılarına eposta yollanacak + 15 tane sitede 1 ay boyunca text reklamı ilgilenen arkadaşlara tam listesini veririm+ hit-cini.com a kayıtlı sitelerde gösterilmek üzere 50 bin adet banner gösterimi 200+kdv
-
Karar Ver 200$ mı 200 YTL mi ?
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Karar Ver 200$ mı 200 YTL mi ?
-----------------------------Elbetteki 200 Ytl + kdv
-
Eyvallah hocam
kusura bakma ilgilendiğimden Değildi Sadece Fiyatlar değişikdi ona takıldım Düzenlemişsin.
HayırLı işLer.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah hocam
kusura bakma ilgilendiğimden Değildi Sadece Fiyatlar değişikdi ona takıldım Düzenlemişsin.
HayırLı işLer.
-----------------------------eywallah saolasın
-
bende diyorum neden böyle boş boş mailler gelıyor.)eheheu
-
haci 100 bin adet mail...
nerden bilecez bu kadar kişiye ulaştığını ?
-
program çıktısını sana yollarım gitti die. ve ayrıca bu mail adreslerinin hepsi müşteri temsilcilerinden veya şahıslardan izin alınarak kullanılmaktadır. kimseye boş mesaj gitmemektedir yani.
-
genellik firmadan ama kendi sitelerimize üye olurkende onay alıyoruz reklam mesajı yolluya biliriz die
Toplam Hit: 3114 Toplam Mesaj: 15