folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maksat Günü Kurtarmak (AKP)

Maksat Günü Kurtarmak (AKP)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

çocuklarını tanıyorum.İsraillilerede altında değerli maden kaynakları bulunan arsaları arsa fiyatına satıyorlar.

İmamda iyi imam.Hoca imamın görevi cami cemaatini yönetmektir.

lan yuh be cahilliğin bu kadarı imamın görevi nedir bi daha söle bakim ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Sorpix bunu yazdı:

fabrika konusunda soyle birsey soyleyebilirim kayseride yuzlerce fabrika acılmadımı yoksa benmi yanlıs hatırlıyorum

Onun haberi çıkmıştı televizyonlarda açılıştan birkaç gün sonra, gazetelerde de çıktı.

Bi sanayi sitesiymiş. Açılan sadecebirkaç fabrika var, 20-30una boya felan yapmışlar tadilat tarzı.

Hep var olan fabrikalar açıyoz diye tayyip gelmişti toplu açılışa. Hatta gazeteler tayyibi kandırdılar diyodu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

Sorpix bunu yazdı:

fabrika konusunda soyle birsey soyleyebilirim kayseride yuzlerce fabrika acılmadımı yoksa benmi yanlıs hatırlıyorum

Onun haberi çıkmıştı televizyonlarda açılıştan birkaç gün sonra, gazetelerde de çıktı.

Bi sanayi sitesiymiş. Açılan sadecebirkaç fabrika var, 20-30una boya felan yapmışlar tadilat tarzı.

Hep var olan fabrikalar açıyoz diye tayyip gelmişti toplu açılışa. Hatta gazeteler tayyibi kandırdılar diyodu.

Demek tam bilmiyomusum :D

aslında kayserililere sormak lazım bunu :D 

Falan Filan...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

yabancı yatırımcılar şuan türk bankalarına ve sigorta şirketlerine yönelmiş durumdalar yada çoğu borsada bir yılda kazanacağı parayı bir günde kazanıyo..
    kim niye fabrika kurup üretim yapmak için kassın ki..
    şuan piyasada nakit sıkıntısı çekiliyo farketmişsinizdir faktoring şirketleri reklam üstüne reklam yapıyolar..
    aslında bunların hiçbiri önemli değil evet hemde hiç..önemli olan sadece eğitim..toplumun bilinçlenmesi..çevresinden ve dünyasından haberdar olması..ondan sonra zaten toplum doğru kişileri seçecektir ve kalkınma gerçekleşicektir.
    insanlarımız ne siyaseti ne ekonomiyi nede hukuku biliyor.
    insanımız hala "ben namazını kılmayan adama oy vermem", "müslüman adam hiç değilse çalmaz", "bu adam bundan önceki seçimlerde çok götürdü artık götürmez" gibi düşüncelere sahip. bu böyle devam ettiği sürece türkiye hep sömürülür insanlarımız hep sömürülür.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    Birgün Akp sayesinde Türkiye Dünyaya kafa tutacak görün bakın. her alanda bir numara olacak... (keşke bende inanabilsem..) Akpye laf söyletmeyenleri anlıyamıyorum.. hiçmi gazete okumuyorsunuz? bırakın gazeteyi hiçmi haber seyretmiyorsunuz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

yabancı yatırımcılar şuan türk bankalarına ve sigorta şirketlerine yönelmiş durumdalar yada çoğu borsada bir yılda kazanacağı parayı bir günde kazanıyo..
    kim niye fabrika kurup üretim yapmak için kassın ki..
    şuan piyasada nakit sıkıntısı çekiliyo farketmişsinizdir faktoring şirketleri reklam üstüne reklam yapıyolar..
    aslında bunların hiçbiri önemli değil evet hemde hiç..önemli olan sadece eğitim..toplumun bilinçlenmesi..çevresinden ve dünyasından haberdar olması..ondan sonra zaten toplum doğru kişileri seçecektir ve kalkınma gerçekleşicektir.
    insanlarımız ne siyaseti ne ekonomiyi nede hukuku biliyor.
    insanımız hala "ben namazını kılmayan adama oy vermem", "müslüman adam hiç değilse çalmaz", "bu adam bundan önceki seçimlerde çok götürdü artık götürmez" gibi düşüncelere sahip. bu böyle devam ettiği sürece türkiye hep sömürülür insanlarımız hep sömürülür.

Hocam ii güzel yazmışsında insanların bilinçlenmesi için, dünyasından ve çevresinden haberdar olabilmesi için güzel bir eğitim alması gerek böyle bir ülkede böyle rezalet bir eğitim sisteminde insanımız nasıl böyle bir eğitim alsın? 

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar akpye karşı olan benim gibi arkadaşlar lanet ediyor cahil diyor biliyorum ama bir de şunu düşünün,

biz istemez miyiz ülkemiz düzlükte olsun saygın olsun karizmamız olsun? Ben milliyetçiyim (ırkçı mhpci değil)

Vatanım, milletim benim için çok değerlidir, üstündür karakter olarak. Ne kadar kötü yönlerimiz olsa da üstün tutarım.

Yani demek istediğim eğer azcık iyi görünse tablo niye bu kadar laf söyleyelim akpye?

Ben müslümanım da ama vatanım iyi yönetilsin kimsenin inancına karışılmasın isterse dizsizler yönetsin ülkemi laf söylemem.

akp çok kötü olmasa da, az kötü olsa sempatizanı olurdum şerefsizim. Ama anti-akpciyim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

biraz konu disi olucak ama soramadan edemiycem.. biliyorsunuz telekomun satilmasi vs bunun gibi seyler kamu hizmetinde daha önce tekel durumdaydi. ve telekom satildi özellesti.. peki israil firmasi telekomu alip 130 bin isci girisi yapmis sanirsam? kalifiyeli yani uzman eleman. peki bu elemanlar kimdir neyin nesidir.. acaba israil vatandasligi tasiyorlar mi merak ediyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

West bunu yazdı:
    Çoğunun imam olduğunu nerden biliyorsun arkalarında namazmı kıldın
    -------------------------

zuhahahahahahahahahahaa

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

abi düşünen insan birşeye tapar...

dinine mi tapıyorsn paraya mı tapıyorsn anlamadım...

öküz abi bunlar...

öküz... 

dinine tapıyorsan bundna bize ne uza git camide yap mecliste işin yok... 

paraya tapıyorsan da yolun açık olsn.. o paranın içinde boğcaz seni az kaldı... 

Toplam Hit: 3282 Toplam Mesaj: 21