Malatyalı Atatürk
-
so what ?
-
The_Cure bunu yazdıyawuz bunu yazdı
Bu neyi değiştirir. Devletin bekası ile Cumhuriyet ile ne alakası var. Malatyalı olması Atatürk'ün liderliğinin önünde veya herhangi bir şeye engel miymiş nedir yani. - Eğer öyle ise tabi-
Hocam Malatyalılar'ın götünü kaldırır.
Ama bilmiyorum Atatürk'le ilgili çok sav yıkılır bu haber doğru ise bazı tarihi şeylerin tekrar yazılmasına bile sebep olabilir.
Kaldı ki habere bir gram bile inanmıyorum ama çok ilginç, hala bunlarla uğraşan insanlarımız var.
Bu yazar olan adam Atatürk'le uğraşacağına Türk Tarihi ile uğraşsaydı belki de çok daha etkili birşey bulabilirdi.
Ataturk gibi bir Turk olmasi zaten beni onurlandiriyor. ve Kemalist bir Malatyali olarak soyluyorum kalkan birsey varsa gotumuz degil, oksanan ruhumuz ve gururumuz, seviyeyi dusurme.
-
necroshine bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıyawuz bunu yazdı
Bu neyi değiştirir. Devletin bekası ile Cumhuriyet ile ne alakası var. Malatyalı olması Atatürk'ün liderliğinin önünde veya herhangi bir şeye engel miymiş nedir yani. - Eğer öyle ise tabi-
Hocam Malatyalılar'ın götünü kaldırır.
Ama bilmiyorum Atatürk'le ilgili çok sav yıkılır bu haber doğru ise bazı tarihi şeylerin tekrar yazılmasına bile sebep olabilir.
Kaldı ki habere bir gram bile inanmıyorum ama çok ilginç, hala bunlarla uğraşan insanlarımız var.
Bu yazar olan adam Atatürk'le uğraşacağına Türk Tarihi ile uğraşsaydı belki de çok daha etkili birşey bulabilirdi.
Ataturk gibi bir Turk olmasi zaten beni onurlandiriyor. ve Kemalist bir Malatyali olarak soyluyorum kalkan birsey varsa gotumuz degil, oksanan ruhumuz ve gururumuz, seviyeyi dusurme.
E ben de kemalist bir malatyalıyım. Twitter'daki tweetlere baktığımda hemşerilerimin gururlarının okşanmasından çok kalkan götlerini gördüm hiç kusura bakma. Seviyelik bir söz değil o. Bariz öyleydi.
Dentist tarafından 19/Ağu/12 21:01 tarihinde düzenlenmiştir -
LasTMohicaN bunu yazdı
şimdiki siyaset yüzünden ne kadar korkmuşuz Ata'mıza çamur atılmasından, kirletilmesinden. gerçekten bir oyun
var çünkü toplumdaki yerinin küçültülmesi, değersizleştirilmesi için. bütün yorumlar aynı, karıştırılmasın, kurcalanmasın,
yaptıklarına bakın nereli olduğunun ne önemi var vs. korkuyoruz çünkü; iddiaların bir yenisi daha gelse Ata'mızı nasıl
aklarız, nasıl onun sesi oluruz, bu oyunlara nasıl engel oluruz diye düşünüyoruz. Halbuki olması gereken; eğer varsa
ortada bir gerçek, su yüzüne çıkartmaya uğraşıp, onu daha yakından tanıyabilmek için hep beraber çabalamamızdır.
Ancak şu günlerde ve böyle kirli bir siyaset ortamında gelen yorumlara katılmadan edemiyorum.
Hata aramayın, kurcalamayın artık, yeter!
hocam Atam a varana kadar çok açığa çıkmayı bekleyen gerçek var. En baştada şuan başımızdaki ... tohumu.
O yüzden burdan Atatürk düşmanlarına bir malzeme çıkmaz merak etme sen..
!
-
ibrahimeren bunu yazdı
Malatyadan bildiriyorum kimsenin götü şuanda kalkmadı...
Harika Fena Prof :)) cok Güzeldi hocam tam Cukk Die oturdu :)
-
ibrahimeren bunu yazdı
Malatyadan bildiriyorum kimsenin götü şuanda kalkmadı...
okuyunca ilk aklıma sen gelmediysen adam değilim :D
-
Atatürk Türkiyedir
-
aliyk bunu yazdı
Bir bakalım Malatya ile gündeme gelenler ve çıkarımlar
Malatya plakası 44
Obama 44.başkan
Chp'li Aygün Malatya Ovacık arası 44. km'de kaçırıldı !
Obama'nın elinde beyzbol sopası ile verdiği poz işte ordaki beyzbol sopasının sahibi Hank Aoron'a ait forma numarası 44
beyzbol sopasında ne yazıyormuş peki "Hammer(çekiç) 44 Hank"
gündemde olan nedir Malatya Kürecikte bir çekiç güç konuşlandırılmak istenmesi
yani aba altından sopa gösterilmekte
biraz fazla komplocu diyenler olucak şimdi :)senin üzerinde çalışmak gerekli nasıl bi kafan var çok merak ediyorum şuğan
-
Böle birşeyi şimdi duyurmazlar medyada filan. Önce çok büyük bir pislik yaparlar ardından bunu çıkarıp onu unuttururlar sonra yalan çıkar vs vs.
Hatta yapacakları pisliğe şimdiden kılıf aramak için böyle birşey ortaya atmış olabilirler . Paranoyak oldum iyice.
ek olarak . malatyalı istanbullu izmirli farketmez. atatürk bizim atatürkümüz hep öyle kalır.
-
GebesH bunu yazdıaliyk bunu yazdı
Bir bakalım Malatya ile gündeme gelenler ve çıkarımlar
Malatya plakası 44
Obama 44.başkan
Chp'li Aygün Malatya Ovacık arası 44. km'de kaçırıldı !
Obama'nın elinde beyzbol sopası ile verdiği poz işte ordaki beyzbol sopasının sahibi Hank Aoron'a ait forma numarası 44
beyzbol sopasında ne yazıyormuş peki "Hammer(çekiç) 44 Hank"
gündemde olan nedir Malatya Kürecikte bir çekiç güç konuşlandırılmak istenmesi
yani aba altından sopa gösterilmekte
biraz fazla komplocu diyenler olucak şimdi :)senin üzerinde çalışmak gerekli nasıl bi kafan var çok merak ediyorum şuğan
neye çalışıcan ? hem kafam bir milyonda değil tinerde çekmedim :))
gündemi takip edip ve puzzle taşlarını yerine koyunca ...görünen köye kılavuz ne hacet..