Maltepe Pazarındaki Bilgisayar Dergileri :)
-
geçen ankara maltepe pazarına gittim, evde sıkıldım, dedim biraz gezeyim. öle gezinirken bide baktım pc dergileri 1.5 2 2.5 ytl değişiyo fiyatları. aa dedim ne ucuzmuş öyle :D
baktım cd leri filan da tam iyi dedim alam bi chip. bi tanede normal kitap aldım poşete filan koydum eve doğru giderken otobüsle, aklıma bi an derginin üstündeki dünya kupası maçlarını pc ye kaydetme lafı geldi :) dedim lan daha yeni euro2008 bitti ne dünyası ne kupası :|
bi de baktımki aldığım dergi 2006 nın :D
tabi iş işten geçti. otobüsteyim, ne kadarda sevinmiştim 6 7 ytl lik dergiyi 2.5 ytl ye aldım diye :D
uzun lafın kısası maltepe pazarına düşerse yolunuz aldıınız şeytin son kullanma tarihine baktın :)
-
Enistepe :| bizim burdadada var enistepe ordada var senn anlattıın şeyler :B
-
Ne olacaktıki zaten.Adam açılmamış dergiyi 7.5'dan alıp 2.5'danmı satacaktı :D:D.
-
maltepe pazarında dikkat etmek lazım... bi kere ayakkabı almaya girdidme canımı zor kurtardım :D
-
hocam sadece bilgisayar dergisi değil herkerlü dergi bulman mümkün orada,Eski dergi isteyen varsa koli koli mevcut:)
-
Muhuahahah : )
Yuro 2008 dünya kupası mı la :D Bişe olmaz eski tarihte iyidir. Hem nostalji olur...
Bende de bayağı eski dergi var ya.. Ticaretine mi atılsam :|
-
kadikoy deki sahafcilarda daha yeni dergileri daha ucuza bulabilirsiniz
-
hoca madem 2006 dünya kupasının golleri vardı o dergide upload etsene sana zahmet :)
ben o zaman askerdeydim hiç bir maçı izleyememiştim dünya kupasının :(
-
maltepe eski maltepe deil yaw çok deişmiş :)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Enistepe :| bizim burdadada var enistepe ordada var senn anlattıın şeyler :B
-----------------------------Hoja bu tip tren espirilerini toplum içinde yapma :)
-
okunmamış herşey yenidir bşwer (: