Malwarebytes Anti-Malware
-
Malwarebytes Anti-Malware Hakkinda bildikleriniz Neler Tavsiye Ediyor Musunuz + Lari - leri Neler Bide Key Nerden Bulabilirim
-
Tek başına kullanılmaz, eseti çak üstünede bunu kur. FBİ-CİA security -
-
kesinlikle cracli veya korsan serialli antivirus vb friweal arraclarini tavsiye etmiyorum.
Comodo + malware byte kullan tavsiyee ederim.
Olabildignce free versiyonlarini kullanin.
<< site ismi undezero tarafindan kaldirilmistir >> stesini incelermisin.
-
T3SL4 bunu yazdı
kesinlikle cracli veya korsan serialli antivirus vb friweal arraclarini tavsiye etmiyorum.
crack tamam da serialin ne zararı var?
-
ESet Kullaniyorum Benimde Aklimda Comodo varda kararsizim Comodo Mu Eset Mi Tavsiye edersiniz
-
TheAvenqer bunu yazdı
ESet Kullaniyorum Benimde Aklimda Comodo varda kararsizim Comodo Mu Eset Mi Tavsiye edersiniz
Hocam ücretsiz 360 total security (antivirüs test sonuçlarında Qihoo 360'diye geçiyor, oldukça iyi)kur... Donanımın iyi ise Bitdefender ve Avira virüs motorlarını da aktif edebiliyorsun...
Malwerbytes'a gelince Serial bulunuyor ve sıkıntı çıkarmadı, bilgisayarımda olmazsa rahatsız hissediyorum kendimi...
Antivirüs+Malwerbytes+ZemanaAntiLogger
_PesimisT_ tarafından 20/Oca/15 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdıT3SL4 bunu yazdı
crack tamam da serialin ne zararı var?
http://www.turkhackteam.org/serial-ve-crack/755341-malwarebytes-anti-malware-key.html
-
ID: 2XX86
SERIAL: 2864-FFBJ-4Y77-Q87B
ID: 7KJ94
SERIAL: 0AC2-JKBA-BTN9-48P8
ID: 5XA52
SERIAL: P0DE-557A-ER1H-YCMP -
Bilgisayarim iyi o zaman eseti kaldirip comodo kurayim bytes kurayim ustunw bide zemana cakayim
Eyw yardimlariniz icin
TheAvenqer tarafından 20/Oca/15 07:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Malwarebytes in yanına Spybot Search & Destroy u da kur...
Spybot S&D, tarama yaptığım bir sistemde Malwarebytes in bulamadığı bir çok zararlı bulmuştu.
Antivirüs olarak da Avira veya AVG...
-
hocalar net olarak hangisini kuram zemana kurdum bytes kurdumşimdi comodo kurcam spybota gerek ver mı