folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Manisa Kırkağaçta Asker Olucam

Manisa Kırkağaçta Asker Olucam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

şimdiden hayırlı teskereler hocam bende askerim hemde diyarbakırda ama biter illaki şafak sayma yeter ben il zamanlar saydım vakit geçmiyo artık saymıyorum yanında hiç birşey götürme iç çamaşırı sıkıntı olur diye herkez getirir ama sana ilk gün istikakını vericekler herşey var sadece traş bıçağı ve traş köpüğü götür birde dışardan kilit al ama iyi olsun bot ve spor ayakkabıları için yok çalarlar aklıma gelenler şimdilik bu kadar geldikçe yazarım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı

şimdiden hayırlı teskereler hocam bende askerim hemde diyarbakırda ama biter illaki şafak sayma yeter ben il zamanlar saydım vakit geçmiyo artık saymıyorum yanında hiç birşey götürme iç çamaşırı sıkıntı olur diye herkez getirir ama sana ilk gün istikakını vericekler herşey var sadece traş bıçağı ve traş köpüğü götür birde dışardan kilit al ama iyi olsun bot ve spor ayakkabıları için yok çalarlar aklıma gelenler şimdilik bu kadar geldikçe yazarım 

eyvallah

yav kafama birşey takıldı geçen kapıya postacı geldi ptt çek felan birşeyler dedi benim adıma yok dedim öyle bir talepte bulunmadım. Adam dediki okul felan bitirdinizmi felan birşeyler dedi yok dedim tamam dedi iptal ettireyim ozaman dedi gitti

Sülüs almak için gittim aldığımda pttden paranı çek dediler, gittim pttye henüz yatmamış dediler. Şimdi sorum şu bu gelen herif bu parayımı getirmişti iptal ettirdiği için şuan gözükmüyor ? yoksa  zaten o parayı evine göndermiyorlar gidip alman gerekiyor gibi birşeymi var ?

bilmeyenler için yol parası veriyorlarya onu diyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı

eyvallah

yav kafama birşey takıldı geçen kapıya postacı geldi ptt çek felan birşeyler dedi benim adıma yok dedim öyle bir talepte bulunmadım. Adam dediki okul felan bitirdinizmi felan birşeyler dedi yok dedim tamam dedi iptal ettireyim ozaman dedi gitti

Sülüs almak için gittim aldığımda pttden paranı çek dediler, gittim pttye henüz yatmamış dediler. Şimdi sorum şu bu gelen herif bu parayımı getirmişti iptal ettirdiği için şuan gözükmüyor ? yoksa  zaten o parayı evine göndermiyorlar gidip alman gerekiyor gibi birşeymi var ?

bilmeyenler için yol parası veriyorlarya onu diyorum

bizim bi arkadaş isim soy isim tc den sorgulatmıştı pttde bulamadılar memurlar "asker yol parası"ndan bi haber zaten aq başka bi şubeye gittik yaşlı kurt memur vardı tecrübeli o  dedi ki ev adresine bir kağıt gelecek pttden onda yazan makbuz numarası mı dosya numarası mı ne varmış onu girmeden göremiolarmış elemanın eve gelmiş koymuş bi kenara onu götürünce alabilmişti tabi bu anlattığım 2011 yılında gerçekleşti şuan da sistem böyle heralde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

vay anasını ozaman alamıyacam heralde o parayı ben

kapıya pttden adam geldi ptt çek mi birşey dedi lol oynuyordum :D öyle bir talepte bulundunuzmu felan dedi yok dedim

şerefsiz askerlik felan deseydi çakardım mevzuyu şimdi bu işi kurtarmanın bir yolu yokmudur ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler  kardesim  bende 3 bolük  yapmıstım  ordan  foca  komando  okulu  oranda    özel harakat  gurup komtanlıgı.....  cok eskide kaldı...  ozaman zordu... kırkagac   123...456..  komando  bölükleri  geri kalan  jandarma  bölükleri..

acemi öpen  tepesi...  görürsün...  gidince... ben  gönüllü  c timine  almıslardı....  ama sana söyleyim  foca cok rahat... degerin var.. cünkü aynı sırada hemi astteymen astsubay   uzman   en sonundada c timleri  istima alınıyor  son  kosu   30km  kosu  hersabah  8km kosu  cumada.. aksam gidiyorsun sabah  cumartesi sabah gelirsin...     carsı sivil  cıkarsın  focadan bahsediyorum....    kagıt oynamak yasak  okey oynamak serbest..  denize giremiyorsun....  foca güzeldi be...  vucudun sekil  alır  yarını ileride görürsün... bende  bixi  vardı  timin ücüncü

ALLAH cc.. yardımcın olsun....buda gecer....geciyo  ama acemi birginde  gecmiyordu.... ben 54/2  okunmustum bu adam nasıl bitirdi diye...  silahına   dikkat et  parca calıyorlar.. paran hesapta klasın  alma yanına...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Moruk % 99 komando olacaksın hayırlı olsun:) şınav mekik çekme hazırlıklarına şimdiden başla bence:)

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://goo.gl/2TVqvo

Merak edenler için.

Edit : Link yenilendi.

mkyb tarafından 25/Tem/14 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

Moruk % 99 komando olacaksın hayırlı olsun:) şınav mekik çekme hazırlıklarına şimdiden başla bence:)

:D 3 aydır çalıştırıyom vücudu zaten :D nizami barfiks 10 tane çekerim avuç içi karşıya bakacak şekilde :D amk bir kanat çıktı sorma barfiks çekmekten resmen üçken oldum :D yürüme işide sıkıntı değilde koşmak zor çünki hayatımda futbol bile oynamadım :D

caki_caki bunu yazdı

Hayırlı teskereler  kardesim  bende 3 bolük  yapmıstım  ordan  foca  komando  okulu  oranda    özel harakat  gurup komtanlıgı.....  cok eskide kaldı...  ozaman zordu... kırkagac   123...456..  komando  bölükleri  geri kalan  jandarma  bölükleri..

acemi öpen  tepesi...  görürsün...  gidince... ben  gönüllü  c timine  almıslardı....  ama sana söyleyim  foca cok rahat... degerin var.. cünkü aynı sırada hemi astteymen astsubay   uzman   en sonundada c timleri  istima alınıyor  son  kosu   30km  kosu  hersabah  8km kosu  cumada.. aksam gidiyorsun sabah  cumartesi sabah gelirsin...     carsı sivil  cıkarsın  focadan bahsediyorum....    kagıt oynamak yasak  okey oynamak serbest..  denize giremiyorsun....  foca güzeldi be...  vucudun sekil  alır  yarını ileride görürsün... bende  bixi  vardı  timin ücüncü

ALLAH cc.. yardımcın olsun....buda gecer....geciyo  ama acemi birginde  gecmiyordu.... ben 54/2  okunmustum bu adam nasıl bitirdi diye...  silahına   dikkat et  parca calıyorlar.. paran hesapta klasın  alma yanına...

Teşekkürler hocam.

Lazmania61 bunu yazdı

Komandoyum zaten :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

çorap al 3-5 ilk günlerde kantine gidemeyebilirsin.Botunu iyi seç onlar yapışacak çünkü ilerleyen zamanlarda, o botlar vücüdunun bir parçası olacak :) Ayrıca pudra da almanı öneririm.Zorlu bir acemi birliği seni bekliyor ama sayılı gün çabuk geçiyor.Zevk almaya bak hayatın boyunca göremeyeceğin çeşitte insanlarla orada arkadaş olacaksın ister istemez :) Hayırlı tezkereler şimdiden

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

komando allah yardımcın olsun.

düşeceğin bölük + tim + tim komutanına bağlı olarak ağır spor ve epğitim alıcan 

ama u unutma o eğitimleri tam almazzsan  gün sora güney doğu anadoluda intikalde gabar dağı eteklerinde pusuya düştünmü anladın sen onu

sağlam olman çevik olman bedenen ruhen hazır olman lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=P1_rh0tRAGQ

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 5652 Toplam Mesaj: 45