Mankenlerin Makyajsız Halleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    elbiseyi yüzlerine giymiyorlarya çuval takıp çıksınlar farkedermi. moda yüze değil yüzden altına bakıyor vuhu.. dur bi dakka.. bu yazıyı yazarken şuan bi önerme buldum.. eğer modacılar yüzden altıyla ilgileniyorsa ve abazalarda aynı şekilde.. bütün modacılar abazadır diyebilirmiyiz ? yada bütün abazalardan modacı olabilir ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    elbiseyi yüzlerine giymiyorlarya çuval takıp çıksınlar farkedermi. moda yüze değil yüzden altına bakıyor vuhu.. dur bi dakka.. bu yazıyı yazarken şuan bi önerme buldum.. eğer modacılar yüzden altıyla ilgileniyorsa ve abazalarda aynı şekilde.. bütün modacılar abazadır diyebilirmiyiz ? yada bütün abazalardan modacı olabilir ?

yada modacılar ibne olabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ey makyaj sen nelere kadirsin ,)

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bazılarının göğüsleri öyle orantılıki ilk bakışta makyaj farkedilmiyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

roccocan bunu yazdı:

yaw ne mankeni bunlar geçen gün istanbul laleli'de fuhuş çetesine yapılan operasyon da göz altına alınp sınır dışı edilen, hayat kadınları filosonda ki hatunlar. Kendileri sowyetler dağıldıktan sonra ülkelerininde kıçı başı dağıtmış sonrasında da bizim ülkemizde , geçimini yine bizim erkeklerimize hastalık yayarak sağlayan insanlardır...

sovetlerden hangi ülkeler mesela?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

la oglum iyice abaza olmussunuz yav,

uzaylilari bile manken gorur olmussunuz.l

bunlarin makyajli -makyajsiz halleri arasinda ben fark goremedim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

roccocan bunu yazdı:

yaw ne mankeni bunlar geçen gün istanbul laleli'de fuhuş çetesine yapılan operasyon da göz altına alınp sınır dışı edilen, hayat kadınları filosonda ki hatunlar. Kendileri sowyetler dağıldıktan sonra ülkelerininde kıçı başı dağıtmış sonrasında da bizim ülkemizde , geçimini yine bizim erkeklerimize hastalık yayarak sağlayan insanlardır...

hoca iyi salladın ha resmin yayınlanma tarihi zaten nisan 2010 sen geçen günkiler diyosun.

http://www.goygoycu.com/moda-dunyasi/louis-vuitton-mankenleri-makyajsiz-gider-mi/

ayrıca resimde Laetitia Casta, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio , Bar Refaeli gibi ünlü mankenler varmış ama ben seçemedim kim hanigsi. 

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

amateur allure kızları değilmi la bunlar?ne mankeni?

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:

roccocan bunu yazdı:

hoca iyi salladın ha resmin yayınlanma tarihi zaten nisan 2010 sen geçen günkiler diyosun.

http://www.goygoycu.com/moda-dunyasi/louis-vuitton-mankenleri-makyajsiz-gider-mi/

ayrıca resimde Laetitia Casta, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio , Bar Refaeli gibi ünlü mankenler varmış ama ben seçemedim kim hanigsi. 

3. satır 5. sütun adrian lima abla.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Alessandra Ambrosio , Bar Refaeli

bunlar nerde?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 15937 Toplam Mesaj: 81