MANUS AI İle Yaptıklarınız
-
selam gençler
diğer konuyu kirletmeyeyim diye açtım
merak ediyorum neler yaptınız?
çok kısa promtlara güzel şeyler çıkarıyor gibi.
mesela ben "şirketi abd ye taşısam ne kadar vergi avantajı olur" diye sordum baya bişey araştırdı yazdı, sonra bunu bi site yap dedim bunu yaptı : https://dtdolgdb.manus.space/
sonra bi de bunu powerpoint yap dedim güzel bi powerpoint çıkardı.
chatgpt, claude vs de yapar ama tek promptla bana kullanabileceğim bişey çıkarmıyorlar.
-
davet kodu varsa alabilir miyim hem de up olsun
-
-
Bende numarasını ve açıklamasını verdiğim ürünler için barkod olusturma sitesi yaptırdım. Ürün listesini ister kamera ile çekebiliyorsun istersen de dosya / resim olarak yükleyebiliyorsun ocr okuyucu ile resmi yazıya döküyor sonrasında PDF olarak barkodları çıkarıyor. Dediğin gibi çok basit bir şekilde toplamda 20 dakika falan sürdü. ChatGPT yok Python kur yok şunu yap bunu yap derken bu şak diye çıkardı.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Bende numarasını ve açıklamasını verdiğim ürünler için barkod olusturma sitesi yaptırdım. Ürün listesini ister kamera ile çekebiliyorsun istersen de dosya / resim olarak yükleyebiliyorsun ocr okuyucu ile resmi yazıya döküyor sonrasında PDF olarak barkodları çıkarıyor. Dediğin gibi çok basit bir şekilde toplamda 20 dakika falan sürdü. ChatGPT yok Python kur yok şunu yap bunu yap derken bu şak diye çıkardı.
hocam meraktan soruyorum :
- kaç prompt verdin bunun için?
- yazılım tecrüben var mı ?
özel değilse yaptığı şeyi paylaşsan da güzel olur. nasıl bir şey çıkardı merak ediyorum
-
yolbulucu bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
hocam meraktan soruyorum :
- kaç prompt verdin bunun için?
- yazılım tecrüben var mı ?
özel değilse yaptığı şeyi paylaşsan da güzel olur. nasıl bir şey çıkardı merak ediyorum
Hocam bırak yazılımı asp php nedir bilmem bile.
konuşmalarımız burada : https://manus.im/share/3GRwts1hfM4yUxJWYYXbTV?replay=1
ben sadece bir site yapmak istiyorum dedim. Bu olsun mu bu olmasın mı diye giderek bitirdik.
Yaptığı site bu : https://zcnwugcf.manus.space/yarin ise geçince başka ekran görüntüsü üzerinden de deneyeceğim gerçekten yapabiliyor mu yoksa ne yüklersem yükleyeyim örnek verdiğim resmi mi ortaya çıkarıyor.
-
PM ile bir davetiye kodu yollarsanız sevinirim
-
-
Elinde davetiye kodu olan PM ile atabilirmi rica etsem
-
az önce bir fitness programı yazdırdım python ile, incelemelerimi yapmadım henüz. iyi gibi duruyor, incelemelerim sonrasında belki biraz daha geliştirme yapabilirim.
ershn tarafından 16/Nis/25 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
edit: çift msj
ershn tarafından 16/Nis/25 14:39 tarihinde düzenlenmiştir