folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Marcamarca.Com.Tr Sitesinden Alışveriş Yapmayın

Marcamarca.Com.Tr Sitesinden Alışveriş Yapmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Bir alışveriş ürününü zamanında göndermediler diye bir firmayı karalamak bu kadar kolay olmasa gerek.

Ben bir kaç defa marcamarca.com.tr den alış veriş yaptım.. Ve gayet memnunum..

Ürün tedariğinde sıkıntı olabilir, ürün göndermede sıkıntı olabilir, bunu gözönüne alarak yorumda bulunmak gerek.

Bu sitede aldığım kravatlarda 1 - 2 hafta kadar gecikme oldu, onu da o kadar kafaya takmadım.

Ama aldığım kravatların kalitesine bakarak, bu kadar kaliteli malı bu kadar ucuza satan marcamarca.com.tr ye helal olsun diyorum...

Uzun lafın kısası, hemen panik yapmaya gerek yok... Biraz sabır etmek gerekir...

Edit : Fırsat bulmuşken https://www.marcamarca.com.tr/kravat-dunyasi-marka-1050-tum-liste.aspx adresindeki kravatları kaçırmayın derim... Bayağı kaliteli bir ürün çünkü..

HaspinAllahhhh..

SupanAllahhhhh

Allah Allah ? 

Kalite mi ? 

Senin için söylemesi kolay.Belki bana o ürün gelecek ama kaliteli demek ne demek yahu ? 

Bu firmaya ben nasıl ulaşacam ? Mail attım kaç kez cevap yok.

İlk aramamda 25 dakika

İkinci aramamda 35 dakika

Üçüncü aramamda hatırlamıyorum

Dördüncü aramamda hatırlamıyorum.

Sonra dakika bitti zaten.Ek dakika aldım 5 Tl'ye eşi dostu aramak için.Bi daha da aramadım çünkü açan yok.

Amk ulaşamdığım firmaya kaliteli mi diyecem ben ? 

Kampanya bitiminden sonra 3 iş günü içinde ürününüz kargolanacak dediler.Peki o zaman orada ki kampanya bitince neden sürekli sıfırlanıyor ? Bu sahtekarlık değilde nedir ? Takip edin istiyorsanız.12 saat sonra tekrar sıfırlanacak.

Tişört bana yaz bitiminde mi gelecek ? 

Kalite diyor ya.. Kampanya 12 saat sonra 50. kez tekrar bitecek ve tekrar başlayacak.İnanmayan takip etsin.

Kampanya bitimi:12:51:41 kaldı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bir ürüne talep var ise, kampanya tabiiki devam edecektir.. Normaldir...

Benim linkini verdiğim kravat dünyası kampanyası 1 ay önce bitmişti, yeni gördüm tekrar başlatmışlar...

Bence sen fazla telaşe yapıyorsun, üye girişi kısmında siparişini takip et.. Büyük ihtimal pazartesi salı günü senin siparişini kargoya vereceklerdir.

Biraz sabırlı ol..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende şu tarz sitelerdeki stok/tedarik muhabbetine anlam veremiyorum.

Benim bi klavye dükkanım olsa. Çıksam kapının önünde del igibi şu kdr indirimli şu kdr kaliteli klavye var diye bağırsam ve bunu duyanlar dükkanın icine girseler. Sonra desem ki tmm kaliteli ucuz ama simdi yok. Adam demez mi be a.kodugum madem yok,elinde bulunmayan ürünle alakalı niye deli gibi bağırıyosun diye? der. ben olsam derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Benim linkini verdiğim kravat dünyası kampanyası 1 ay önce bitmişti, yeni gördüm tekrar başlatmışlar...

Bence sen fazla telaşe yapıyorsun, üye girişi kısmında siparişini takip et.. Büyük ihtimal pazartesi salı günü senin siparişini kargoya vereceklerdir.

Biraz sabırlı ol..

Karşımda bir muhattap olsa bu kadar telaş yapmazdım zaten.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Bende şu tarz sitelerdeki stok/tedarik muhabbetine anlam veremiyorum.

Benim bi klavye dükkanım olsa. Çıksam kapının önünde del igibi şu kdr indirimli şu kdr kaliteli klavye var diye bağırsam ve bunu duyanlar dükkanın icine girseler. Sonra desem ki tmm kaliteli ucuz ama simdi yok. Adam demez mi be a.kodugum madem yok,elinde bulunmayan ürünle alakalı niye deli gibi bağırıyosun diye? der. ben olsam derim.

hocam bazı satıcılar riski en aza indirmek için önden sipariş alıp topluca tedarik ettikten sonra müşterisine gönderirler

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bu siteden 1 ay önce bi arkadaşım saat aldı ve sorunsuz geldi

ben de 1 hafta önce kardeşim ve kendime ayakkabı aldım bi sorun yaşamadım (kapıda ödeme)

aynı şekilde başka arkadaşımda kapıda ödemeyle saat aldı. hiç bi sorun yaşamadı.

diyeceğim o ki ben bi sorun yaşamadım. soran olsa güvenilir şekilde alışveriş yapabilirsiniz der gördüğümü söylerim.

sana da geçmiş olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçte olsa ürün elime ulaştı arkadaşlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Bir alışveriş ürününü zamanında göndermediler diye bir firmayı karalamak bu kadar kolay olmasa gerek.

Ben bir kaç defa marcamarca.com.tr den alış veriş yaptım.. Ve gayet memnunum..

Ürün tedariğinde sıkıntı olabilir, ürün göndermede sıkıntı olabilir, bunu gözönüne alarak yorumda bulunmak gerek.

Bu sitede aldığım kravatlarda 1 - 2 hafta kadar gecikme oldu, onu da o kadar kafaya takmadım.

Ama aldığım kravatların kalitesine bakarak, bu kadar kaliteli malı bu kadar ucuza satan marcamarca.com.tr ye helal olsun diyorum...

Uzun lafın kısası, hemen panik yapmaya gerek yok... Biraz sabır etmek gerekir...

Edit : Fırsat bulmuşken https://www.marcamarca.com.tr/kravat-dunyasi-marka-1050-tum-liste.aspx adresindeki kravatları kaçırmayın derim... Bayağı kaliteli bir ürün çünkü..

ekıpten mısn cocugun parasını verın lan gerı !!!!!!

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Biraz sabırlı ol..

Fırsat sitelerinde ve e-ticaret sitelerindeki kampanyalar aslında orada yazan kalan süre içinde bitecek anlamına gelmiyor.

Orada yapılan satışları arttırmaya yönelik pazarlama tekniğidir sadece.

Marcamarca'nında yaptığı bu zaten, aslında kampanya 2 ay 3 ay neyse sürecektir, satışı arttırmak ve müşteride "Ulaaa 2 saate kadar bitecek bi an önce alayım kalmayacak yoksa" düşüncesini uyandırmaktır..

Bence adamın şikayeti son derece haklı, 3 haftada bi ürün gönderilmezmi, madem gönderilmeyecek arayıp söylesinler.

Hayır onuda yapamıyorlarsa parasını iade etsinler adamın.

CyberAngel yaz hacı tüketici mahkemesine bir dilekçe, ekstrenide delil olarak koy gönder, bak bakalım paranı iade edip birde 1000 - 2000 TL haşırt diye nasılda geçiriyorlar marcamarca'ya..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Geçte olsa ürün elime ulaştı arkadaşlar.

guzelmi bari harbiden ? bi foto cek koy gorelim...

anca gidersin...
Toplam Hit: 6853 Toplam Mesaj: 24