Marifetname
-
arkadaşlar İbrahim Hakkı Hazretlerinin "merifetname" adlı eserini uployabilecek yada link verebilecek mürid kareşim var mı .. teşekkürler
-
Muhteşem bir eser... Burdan indirebilirsin.
Rar şifresi: Tahribat.com -
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Muhteşem bir eser... Burdan indirebilirsin.
Rar şifresi: Tahribat.com
saol hocam -
mürid kardeşim Allah razı olsun
-
Bir ara kütüphaneden buldum bayaa eski bir kitaptı.. içinde pek birşey bulamadım.. bir sürü konu var felan ama yani işte adam yazmış, islami bilgiler eşliğinde doldurmuş birşeyler efendimiz.. Yazar Murat Yatağanbaba'nın "Saçmalıkname" adlı eseri de bu marifetnameleri ters köşe yapmak için yazılmış bir esermiş. Onu da okuyabilirsiniz lakin ebook olarak bulunmaz bu kitap.
-
22 temmuz 2007 seçiminde hyp denizli milletvekili adayıydı...
1- türkiye ankara'dan yönetilmeyecek. bizim nefesimiz kuvvetli okuyup üfleyeceğiz...
2- 18 yaşını geçmiş tüm gençler genelevlere ücretsiz girebilecek...
:) :)
Kitabına bakmak isterim açıkçası -
Youtube'da videoları da vardır bir arat istersen.
-
RockZs bunu yazdı:
Youtube'da videoları da vardır bir arat istersen.
----------------------------
saol hocam bakıyorum -
çizgi çekelim bakarız bi ara
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------Bir ara kütüphaneden buldum bayaa eski bir kitaptı.. içinde pek birşey bulamadım.. bir sürü konu var felan ama yani işte adam yazmış, islami bilgiler eşliğinde doldurmuş birşeyler efendimiz.. Yazar Murat Yatağanbaba'nın "Saçmalıkname" adlı eseri de bu marifetnameleri ters köşe yapmak için yazılmış bir esermiş. Onu da okuyabilirsiniz lakin ebook olarak bulunmaz bu kitap.
-----------------------------Marifetname nin komedi kitabı olduğunu biliyoruzda, Yatağanbaba dan yeni haberim oldu. Dur hele bu gün biraz inceliyelim.
-
Yatağanbaba'nın youtube daki konuşmalarını izleyin arkadaşlar. Ayrıca kendisinin Barış Manço ve Cem Karaca Hakkında yazdığı yanılmıyorsam 3 kitabı vardır. İlgilenenler googla da aratarak bu isme ulaşabilirler. Hatta yanılmıyorsam Murat Abi'nin Facebook hesabı da vardı.