Marka Önerisi
-
Selam müridler, yeni bir işe giriyoruz kaba taslak; Çin üzerinden kendi adımıza klima alacağız Türkiye'de satacağız. Sürekliliği olacağını düşündüğümüz bir is olduğundan dolayı tescilli bir marka olma amacımız var. Marka ismi icin yaratıcı isimlere ihtiyacımız var.
Marka icin isim önerilerisinde bulunan muridleri bekliyorum. -
-
-
-
iklimle
coolair
ferahair
-
YuMaTu
Yunus-Mahmut-Turgut isimli 3 arkadaşın kurduğu bu markanın üstüne tanımam. :D Japon firmasıymış gibi geliyordu kulağa.
-
Ho .
Bu işleri bilen, reklama kafası basan birisi ile çalışın.
Komple paket yapsın .
Marka adı
Marka yüzü
Sosyal medya reklamları
Kendin yapacaksan da ,
Olay ciddi . İnsta da , Facebook de kalabalık sayfalar var . Atıyorum. Face tadilat tamirat grupları . Ustalar xxxx Marka klimayı alıcam ne diyorsunuz. Altına 20 kişi ben aldım çok iyi , servis iyi. Gibi Şeyler çok önemli . Deli trafik var , ulaşılan kitle çok büyük oluyor.
Marka isim önerim : Puha ,
Reklam tavsiyesi : reklam yüzü az memeleri açık kadın olmalı ,
-
Corvian...
Her mevsimi kusursuz kılan..
"Anlamsız, kulağa hoş geliyor, bir marka hissi uyandırıyor. Sonu -an ile biten milyonlarca slogan üretebilirsin. Çakma japon veya çin isimler gibi de durmuyor. Fujima -Shimo -Setsuka -Koseki gibi isimlerden uzak dur bu isimler direk çakma hissi uyandırır çünkü bu isimlerin altını dolduracak çok güçlü hikayeler yazmak gerekmektedir. Bu alan boş kalırsa marka çakma olur. YUŞAHATU gibi olursun."
com.tr boş - marka patent boş.12 yıldır marka danışmanlığı yapıyorum. Kurumsal kimlikler geliştirerek pazarlama faaliyetleri ile pazar payı artırma çalışmaları yaparız. Ciddi düşünüyorsanız bu işe güçlü bir kurumsal marka kimliği ile girin. Ürün değil duygu satar bunu unutmayın :) Ürünü satmaya değil hangi duyguyu karşı tarafa vereceksin? Bunun için ne yapmalısını kafaya takın, bunu başarabilirseniz ürün kendini zaten satar.
-
up
-
Hazırsanız yine geldim: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Klima
-
hem türkçede hem de ingilizcede yazması ve okuması aynı olan bir kelime seçin bence. fazla uzun da olmasın.
"rest" gibi mesela.