Marka Ürünleri İndirimle Alın (Markafoni Davetiye)
-
arkadaşlar birçok ünlü markayı %20-%70 (genelde %50) indirimle almanızı sağlayan bir sistem
amacım ref değil kesinlikle
bazı arkadaşlara çok faydası olabilir zira ayakkabıdan parfüme sayısız markalı ürünü yarı fiyatına almak mümkün
sistem şöyle işliyor : marka açılıyor mesela adidas, romanson... bunların 3 gün ila 7 gün arası süreleri oluyor ve süre geri sayıyor. bu sürede üyeler sipariş verebiliyor. "gün bittikten sonra" herkese kendi ürünü aynı anda gönderiliyor. sonra başka markalar açılıyor ve sürekli bu döngü devam ediyor. aklınıza gelen gelmeyen en ünlü markalar çıkıyor her türlü ürünle ilgili.
davetiyeyle üyelik var veya üye formu doldurup incelenmesini onaylanmasını bekleyebilirsiniz.
davetiye için mail adresinizi pm atabilirsiniz.
benim referansla üye olup alışveriş yaparsanız bana faydası olur, referanssız üye olamıyorsunuz zaten.
(özellikle kazanç amaçlayarak konu açmıyorum kesinlikle)
-
Eğer private alışveriş seviyorsanız markafoni dışında limango da var.
-
limango davetiyesini de ben sizden bekliyorum o zaman =)
edit : davetiyem geldi teşekkürler
artık limango davetiye de gönderebilirim =D
edit 2 : markafoni için aşağıdaki adrese benim mailimi girip direk referans alabiliyosunuz
tnalbant[a]msn.com ( @ işaretiyle düzgün yazılmalı)
-
İyi de ben üyeyim demedim ki. :D Neyse ama üyeyim. Gönderdim davetiyeni :D
-
bende alabilirmiyim
-
Nerogzay bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tabi ki ama mail adresini bana pm atman veya yazman gerekiyor ki davet edeyim :-/
bir de markafoni ve limango var şu an
hangisi veya ikisi de mi?
-
Kusura bakma Pro. Limango'ya ben davet edecem. Hatta mail adresini almışken markafoniye de davet edeyim. Hahahaha
-
markafoni gelmedi
-
Nerogzay bunu yazdı:
markafoni gelmedi
-----------------------------bana senin mail adresin vahiy gelmicek biliyosun di mi?
diamonique bunu yazdı:
Kusura bakma Pro. Limango'ya ben davet edecem. Hatta mail adresini almışken markafoniye de davet edeyim. Hahahaha
et abi problem diil müridler faydalansın
diamonique'de de davetiye var ondan da isteyebilirsiniz
-
6-7 davetiye gönderdim
davet hakkı limitsiz (yani sanırım)
-
farkettim ki markafoni davetiyeleri biraz gecikmeli gidiyor
pmlerim hepsine davetiye gönderdim ama çoğuna ulaşmamış henüz
bende problem yok yani =)