Marketteki Kızla Nasıl Tanışırım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sevgili Müritlerim... Bulunduğum şehirde bir markette güzel hoş bir kız çalışıyor... Bu kızla nasıl tanışırım? Tavsiyelerinizi bekliyorum değerli Müritlerim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Markete her gittiğinde kızın farkedeceği şekilde gözlerini gözlerine dikip hülyalı hülyalı bak. Marketten çıkarken iyigünler dile teşekkür et falan. Bir süre böyle devam et ki ilgilendiğini anlasın kız. Sonra bir gün tanışabilir miyiz falan de, veya marketten çıktığında yakalayıp sor...

Önce kız ilgilendiğini farketsin ama.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hergünde markete gidemem yha.. kriz var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    -----------------------------

ahahaha :) hoca sakız al çık :) 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

muhabbet kurmaya bak. naber nasılsın napiosun bugün nasıl vs. gibisinden her geçen gün kademeli kademeli arttır.

anlar zaten yavaş yavaş. olursa olur olmazsa çay demlersiniz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bi arkadaşınla gidip kuyrukta muhabet ortamı yarat ondan sonra sigara içiyorsan kızdan sigara al bi kaç espri patlat ortam yumuşar ondan sonraki gün aynı kasiyerle sohpeti başlat aradan bi hafta geçsin sonra kıza ondan etkilendigini söyle kızlar fırlama tiplerden hoşlanır o yuzden üstüne başınada dikkat et

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

MaliAcikgoz bunu yazdı:

ahahaha :) hoca sakız al çık :) 

zuhahahaha

sakız al cık

Lan olm biraz pahallı şeyler al kıza para kazandır kız seni zengin sansın:D :D:D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

Sevgili Müritlerim(!)

müritlerin sana sesleniyor efendimiz bence bu sayfanın linki ver kıza girsin baksın o derece yatıyorum kalkıyorum seni düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim senden hoşlanıyorum elmalı kurabiyem falan de:|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PeTaL bunu yazdı:

Sevgili Müritlerim(!)

müritlerin sana sesleniyor efendimiz bence bu sayfanın linki ver kıza girsin baksın o derece yatıyorum kalkıyorum seni düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim senden hoşlanıyorum elmalı kurabiyem falan de:|

PeTaL Haklı + Birazcık cesarete bakıyor senin iş :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu konuyu hangi kız için açtım ki?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D la birader. isin gücün rönt. sen o hastanelerdeki sistemi öğrenebildin mi? ^_^

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1906 Toplam Mesaj: 12