Marketteki Kızla Nasıl Tanışırım ?
-
Sevgili Müritlerim... Bulunduğum şehirde bir markette güzel hoş bir kız çalışıyor... Bu kızla nasıl tanışırım? Tavsiyelerinizi bekliyorum değerli Müritlerim...
-
Markete her gittiğinde kızın farkedeceği şekilde gözlerini gözlerine dikip hülyalı hülyalı bak. Marketten çıkarken iyigünler dile teşekkür et falan. Bir süre böyle devam et ki ilgilendiğini anlasın kız. Sonra bir gün tanışabilir miyiz falan de, veya marketten çıktığında yakalayıp sor...
Önce kız ilgilendiğini farketsin ama.
-
Hergünde markete gidemem yha.. kriz var...
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahahaha :) hoca sakız al çık :)
-
muhabbet kurmaya bak. naber nasılsın napiosun bugün nasıl vs. gibisinden her geçen gün kademeli kademeli arttır.
anlar zaten yavaş yavaş. olursa olur olmazsa çay demlersiniz :D
-
bi arkadaşınla gidip kuyrukta muhabet ortamı yarat ondan sonra sigara içiyorsan kızdan sigara al bi kaç espri patlat ortam yumuşar ondan sonraki gün aynı kasiyerle sohpeti başlat aradan bi hafta geçsin sonra kıza ondan etkilendigini söyle kızlar fırlama tiplerden hoşlanır o yuzden üstüne başınada dikkat et
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha :) hoca sakız al çık :)
zuhahahahasakız al cık
Lan olm biraz pahallı şeyler al kıza para kazandır kız seni zengin sansın:D :D:D:D
-
Sevgili Müritlerim(!)
müritlerin sana sesleniyor efendimiz bence bu sayfanın linki ver kıza girsin baksın o derece yatıyorum kalkıyorum seni düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim senden hoşlanıyorum elmalı kurabiyem falan de:|
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili Müritlerim(!)
müritlerin sana sesleniyor efendimiz bence bu sayfanın linki ver kıza girsin baksın o derece yatıyorum kalkıyorum seni düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim senden hoşlanıyorum elmalı kurabiyem falan de:|
PeTaL Haklı + Birazcık cesarete bakıyor senin iş :) -
Ben bu konuyu hangi kız için açtım ki?
-
:D la birader. isin gücün rönt. sen o hastanelerdeki sistemi öğrenebildin mi? ^_^