folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Marlboro Türkleri Kobay Olarak Kullandı :|

Marlboro Türkleri Kobay Olarak Kullandı :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Marlboro, Türk halkını kobay yaptı. Yeni çıkan en ufak paket, ilk kez Türkler üzerinde denendi...

Yasak nedeniyle kapalı alanlarda sigara içemeyen kitleyi hedefleyen daha kısa ve yoğun kompakt Marlboro’nun ilk kez Türkiye’de test edildiği ortaya çıktı.

Tutarsa diğer ülkelerde de satışa çıkacak.

Amerikan sigara devi Philip Morris şirketi, sigara yasakları nedeniyle hızla sigara içebilmek için sokağa çıkmak zorunda kalanlara yönelik tüm dünyada “Yoğun Marlboro”yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

TÜRK TİRYAKİLER DENEDİ

Ancak işin vahim tarafı, şirketin bu yeni tip sigarasını önce Türk tiryakiler üzerinde test ediyor olması. Haberi İngiltere’nin prestijli gazetelerinden The Sunday Times duyurdu. Gazete dünkü baskısında, “Philip Morris’in normal Marlboro sigaralarından daha kısa ancak aynı yoğunluktaki kompakt sigarasını Türkiye’de test ettiğini” yazdı.

Gerçekten de şirketin “Marlboro Intense” (Marlboro Yoğun) adlı yeni ürünü yaklaşık bir aydır piyasada. The Sunday Times, halka açık yerlerde sigara içmeyi yasaklayan ülkelerin sayısının 50’yi geçtiğine dikkat çekerek Philip Morris’in “sigara yasağı çağı”na uygun yeni sigarasıyla dikkat çektiğini belirtti. Gazete “daha kısa ve yoğunluktaki yeni ürünü, sigara içmek için sokağa çıkmak durumunda kalan tiryakilerin çekici bulacağını” yazdı.

SAKIZ PAKETİ GİBİ

Kıpkırmızı renkli ambalajı ve piyasada satılan ciklet paketlerini andıran büyüklüğüyle insanda ilk görüşte içme hissi uyandıran yeni “Marlboro Intense”, normal Marlboro’dan 1.3 santim daha kısa...

Normalde Marlboro’lar 8.5 santimetre uzunluğunda. Ancak Marlboro Interse sadece 7.2 santimetre. Gazeteye göre Türkiye’de test edilen yeni kompakt Marlboro’lar daha sonra Amerika hariç 50 ülkede satışa çıkarılacak.

Normalde sigaralar 8 nefes ve üzerinde biterken, Marlboro Interse en çok 7 nefeste tükeniyor. Şu an piyasada 4.25 YTL’ye satılan Marlboro Intense, bir satış pazarlama stratejisi olarak da diğer Marlboro türleri arasında ayrıca en ucuzu.

YOĞUN MARLBORO

Piyasada satılan Marlboro INTENSE paketlerinin üzerinde diğerlerindeki gibi yasal uyarılar mevcut. Ancak tüketiciler “Marlboro INTENSE” kelimesinin “YOĞUN Marlboro” anlamına geldiğini bilmiyor. Çünkü Türkçe çevirisi yazılı değil.

YORUMSUZ :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    evet okumuştum lanet olsun. bişey diyemiyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

ztn kısa marlboro kdr gzelde deil :|

cok tuttuu sylenemz

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    biz bi türkler kaldık ulus olarak topluca sigara tüketen , yerinde bi deney..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    ben beğendim, harbiden yoğun

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    Kobaymı bu cümle bana tanıdık geliyor.. bende yaptığım bi madde yi kobay üzerinde kullanmıştım..(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DioNYsoS
    DioNYsoS's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------

bizde yatakta onların analarını kobay olarak kullllanıyoruz.. herşey karşılıklı :d

La biz sakaryaya gıderken hep ondan içtik bisi olmasın bize ehuehuheu:D

Yatakta We Batakta Eşi Olmayan Eline Mahkumdur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    yoğunmu ? alakası yok bişey anlamadım ben 
    forever kısa 2000

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    neden yasak olan bi ulkede denememislerde yasak olmayan bi ulkede denemisler bu pek mantikli degil

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:

bizde yatakta onların analarını kobay olarak kullllanıyoruz.. herşey karşılıklı :d

ne oldu denenirken sorun yok söylediklerinde mi gücünüze gitti?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne saçma bi haber cold'um :D olum amerikada bayadır kullanılıyo bu sigara :D hatta ordaki arkadaşa ısmarlamıştım :D orda hep ondan içiyo benm arkadaş :D
Toplam Hit: 5773 Toplam Mesaj: 20