Marsa Gidecek Fakat Dönüş Bileti Yok
-
Arkadaşlar gazeteye bakarken bir haber gördüm paylaşayım dedim.. Kısaca: Marsa astronot gönderecekler gidiş süresi yaklaşık 6 ile 10 ay sürecek. Ama geri dönüş bileti verilmeyecek. Nasıl bir mantık bu?? Kim gider?? (Söz meclisten dışarı tahribat müridleri gider:D) Heralde yakıt olmadığı için geri döncek ama napcakki orda adamın elindde sonunda suyu ve yemeği bitecek :S...
Napcak UFO larla mı eğlenecek :S???
-
buranın içine sıçtık yetmedi marsada sıçcaz xD bari hatunla birlkte yolllasınlar orda coğalırlar yeni bir dünya yaratırlar:D aheaue
marsın adam ı :D (edım) :D adem - adam xD
-
öyle deme giden mutlaka çıkar öyle manyak çoktur orda ölme fantazisi olan
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ailesine yüklü miktarda para bırakabilirler. Yoksa s2sin böle işi bana kentrilyonlar verselere bu parayı harcayamadıktan sonra ne yapayım ben...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ailesine yüklü miktarda para bırakabilirler. Yoksa s2sin böle işi bana kentrilyonlar verselere bu parayı harcayamadıktan sonra ne yapayım ben...
-----------------------------hiç kimse olmasa idam mahkumu yada ömür boyu hapse mahkum birini yollarlar
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hiç kimse olmasa idam mahkumu yada ömür boyu hapse mahkum birini yollarlar
-----------------------------bu seferde işin espirisi kalmazki. O adamı niye gönderiyorlar. Bilim ise amaçları madem ölcem çokta tınn ulayn ztn idam edilcektim nah işinize yararım ahaha der keyfime bakardım :D güvenilmezki mahkumlara vs böyle durumda olanlara.
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=uzay&folderid=91569
konusunda dediğim gibi
eğer gercekse ben gönüllüyüm ölümüne gs :D abd bayraanı verirler al bunu cıktıın heryere dik diye :D bi cebime TR bayrağı diğerine tbt bayrağı cıktıım heryere onları dikerim g*t olurlar :D
-
Norveçde,Danimarkada ve diğer avrupa ülkelerinde çok zengin olup hayatdan artık bir beklentisi olmadığı için intahar eden bir sürü insan oluyor.Onların arasından biri mutlaka çıkar bence :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Özel eğitimli astronot istiyo :D
-
1 giden olur baktı canı sıkıldı bi atlar buraya gelir geri xD
-
hacker_03 bunu yazdı:
1 giden olur baktı canı sıkıldı bi atlar buraya gelir geri xD
anlamadın galiba???dönüş bileti yok :D