Mars"A Gitmeyi Unutun Mars Dünya"Ya Gelebilir
-
Fazla yakşaşırsa dünyadan marsa insan takviyesi yaparız.Hele şu çinlilerden XD
-
Bense bu fikrin ciddi bir bilimsel Kaza olduğunu düşünmekteyim, Yörüngedeki Eliptik Düzlem Yüzünden Gezegenler biribirilerine yakın mesafelere gelebilirler, Buraya kadar Tamam, Ancak Milyarlarca senedir, Her hangi bir çarpışma yaratacak düzeyde yakınlaşma olmamışken bunlar Çarpışacaklar diyorlar.... Hede Hödö Tarzı yaklaşımlar la Bilim yapan Töbe töbe neyse Kızmıyayım.
-
zaatten kıyamet de kopacakmış ben bu okulu bitirmesem de olur :| bide kopmazsa varya peder beni garanti evlatlıktan reddeder..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
zaatten kıyamet de kopacakmış ben bu okulu bitirmesem de olur :| bide kopmazsa varya peder beni garanti evlatlıktan reddeder..
-----------------------------2012 yada Diğer Hesaplama ile 2014 Yılındaki Biten Maya Takvimi ile ilgilimi dediklerin.?
-
ne kıyameti ne kopması ne sonu a.q %1 lik bişeyi takmam bile ben %50 takmıyom %1 i hiç takmam sizde takmayın :D
2012 de dünyanın sonu falan gelmeyecek millete habire bir 2012 hastalığı başladı gidiyor Allah yolumuzu açık etsin.2012 konusunda uzmanların söylediği büyük bir değişim olacağı felaket olacağı değil.Değişim biraz sancılı olur ama sancı geçince herşey yerli yerine oturur o kadar küresel ısınma ve küresel kriz vs. olma sebepleri bu değişimi hızlandırmak zaten.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
İşleri güçleri yok boş konular üzerine milyar dolarlar harcıyorlar. 2501 senaryo yapmışlar, sanki mars yörüngeden çıksa buna çözüm sağlayabilecekler ...
-----------------------------He walla...
-
merkur ude yoldan cikardilar ya amk artik dicek soz bulamiyorum.
-
her kafadan bi ses çıkıyo.milletin işi gücü kalmadı geleceği söylüyo ya çok komikler.allahtan başka kimse kıyameti bilemez:)bu kurandada geçer.2008 içinde çeşitli söylentiler oldu hani nerde hala yaşıyoruz dimi:)üstüne üstllük ABD bide 2012 kıyametiyle ilgili film yapmazmı ee bizede gülmek düşüyo.
-
neftera bunu yazdı:
her kafadan bi ses çıkıyo.milletin işi gücü kalmadı geleceği söylüyo ya çok komikler.allahtan başka kimse kıyameti bilemez:)bu kurandada geçer.2008 içinde çeşitli söylentiler oldu hani nerde hala yaşıyoruz dimi:)üstüne üstllük ABD bide 2012 kıyametiyle ilgili film yapmazmı ee bizede gülmek düşüyo.
-----------------------------Yazıyı okuduysan eğer kıyametten değil, bir felaketten bahsediliyor. Komik olan insanların ön yargıları ve somut kavramlarla soyut kavramları bütünsel görüp, anlatılmak istenilen olguyla dalga geçilmesidir.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------neftera bunu yazdı:
-----------------------------Yazıyı okuduysan eğer kıyametten değil, bir felaketten bahsediliyor. Komik olan insanların ön yargıları ve somut kavramlarla soyut kavramları bütünsel görüp, anlatılmak istenilen olguyla dalga geçilmesidir.
ben konuya demedim.bazı arkadaşlar kıyamet seneryosu diye adlandırdığı için o yüzden öyle tasvip ettim.anlamadan önyargıyla yaklaşma