Martyn Kimdir ?
-
abow amma cevap gelmiş :D bundan sonra tekr teker bilmediklerimin hakkında açayım.uehuehue :D
İlk topicim ise renenin tam adı nasıl ezberlenir olsun mk bi onu öğrenemedim. -
kıkır kıkır bir şeydir, telefonunu devamlı hatunlar arar... arayan hatunun haddi hesabı yoktur, yavşaktır ama iyidir, mal araba kullanır benzini biter bana ittirir arabayı
"-kanka lan araba böyle çok güneşte kaldı 10 metre ilerde binanın gölgesi var oraya kadar itsene"
iyi Türk kahvesi yapar bir de :| -
Ahah benim de burda ilk tanıştığım kişidir.Buse isimli kızları ve jelibonları çok sever.Telefonunun kızlardan gecilmediği doğrudur fakat hepsinin arkadaşı oldugunu savunur.Holden kardeşliği adına en sevdiği hayvan ornitorenktir,çok güzel kapıları vardır.Ayrıca
Yakut yüklü dal,
Al ipekten şal,
Petekten baldır martyn.çok severim onu.
jnm npr napıosssn y ohs hihihi
-
güveni arkadaşlığını kazanırsanız sayılı kişidendir bu alemdeki :) düşünmeden kredi kart nosunu verecek kadar bonkördür ;)
Hoşgeldin Ctg bu arada :) -
anlttıklarınıza gore baya iyi biriymis..
-
ASLIYUCE : anlttıklarınıza gore baya iyi biriymis..
----
yaa melaike melaike
cennetlik adam -
bide sayemde sinema kitap kültürü falan gelişmiştir azıcık;)
-
far far away zamanlarda buralar dutluktu. Martyn'de o zaman admindi.
2003 Cebit buluşmasında demo için koyulan makinaların hacklenmiş gibi görünmesini sağlayan bi kod yazmıştı. Biz de onu makinalara indirip sonra da fotoğraflarını çekmiştik. -
2003 de benim yazdığım qbasic programın bile ben yazdım die millete kaklıyacak ticari zekaya sahip yanar dönerli bi ibnedir.. asp bilmeden realhackers'ın portalını yazmıştır. daha sonra mitnickkevin sokmuştur o ayrı konu
-
Adam flashin a.qoymus :)
Toplam Hit: 14633 Toplam Mesaj: 71