Masaüstü Bilgisayar Kasası (Satılık)
-
Yeni Bir Kasa almak için mevcut kasamı satmayı düşünüyorum fakat elimdeki kasanın fiyatını tam olarak bilmiyorum fiyat fikri olan yada almayı düşünen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim
cooler master haf 912 kasa + 600 w Power
gigabyte GA-990FXA-UD5 anakart
Amd FX8120 işlemci
hi level ddr3 2000 mhz ram
corsair sata 3 90 gb ssd
sapphire hd 6970 ekran kartı
-
bi fiyat soylersen dusune bilirim.
-
edit büdüt.
A_REX tarafından 10/Tem/14 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ne zaman alındı ürünler vs detaylı bi bilgilendirme yap hocam sen bana bi kasa toplamak istiyorum. laptopta oyun çile olmaya başladı hele yazın helede hp ile :D oda dışardan daha sıcak sürekli 100 C sıcaklık :D
-
hocam bilgisayar 2 yıl önce toplantı parçaların hiç biri garantiye gitmedi yani bi bilgisayarcı tanıdık varsa fatura kestirip garantisini 2-3 aylık gibi gösterip gönderebilirsiniz.kaldıki hiç bir sorun yok bilgisayarda. aldığım fiyatları hatırlamıyorum şuan netten baktım sıfırlarının fiyatları bu şekilde e 2 yıl kullandık bunun bi yıpranma payı illaki olacak bütcenizi ve olabileceği söylerseniz ona göre ortak yol illaki buluruz.
cooler master haf 912 kasa + 600 w Power (750li w lığı 490 TL Hepsiburada.com)
gigabyte GA-990FXA-UD5 anakart(438 TL Vatan Bilgisayar)
Amd FX8120 işlemci (şuanda satılmıyor aynı özelliklerde üst jenarasyonu var 8320 400 TL Gold.com)
hi level ddr3 2000 mhz ram ( 4 gb yazmayı unutmuşum gittigidiyoru.com fiyatı 152 TL)
corsair sata 3 90 gb ssd(Fiyat Bulamadım)
sapphire hd 6970 ekran kartı (552 TL vatanbilgisayar fiyatı)
-
sen bu fiyatlari mi dusunuyorsun ?
-
rakkoc bunu yazdı
sen bu fiyatlari mi dusunuyorsun ?
tabikide hayır hocam sadece sıfırlarının fiyatlarını yazdım 2. el olarak yarısı civarlarında bir fiyat verilir diye düşünüyorum
-
yazdigin fiyatlarin yarisina o kasayi sat, elinden öper tebrik ederim seni :)
-
demirci bunu yazdı
1166 TL ediyor yarısı :)
-
HoLyCat bunu yazdıdemirci bunu yazdı
ortalama dediği gibi 1166 civarı birşey ediyor da bu kasa için fazla bir fiyat olduğumunu söylüyorsun şimdi anlamadım :D eğer öyleyse bu kasanın ederi ne ? dediğim gibi olmadı şöyle birşeyde yaparız ben burdan bi bilgisayarcıya sıfır fatura kestiririm ürünlere sıfır gibi satarız olmazmı garantiside olur 2 yıl :)
-
furkiak bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıdemirci bunu yazdı
ortalama dediği gibi 1166 civarı birşey ediyor da bu kasa için fazla bir fiyat olduğumunu söylüyorsun şimdi anlamadım :D eğer öyleyse bu kasanın ederi ne ? dediğim gibi olmadı şöyle birşeyde yaparız ben burdan bi bilgisayarcıya sıfır fatura kestiririm ürünlere sıfır gibi satarız olmazmı garantiside olur 2 yıl :)
KDV,yi kim ödeyecek ?