folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Masaüstü Bilgisayar Kasası (Satılık)

Masaüstü Bilgisayar Kasası (Satılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Yeni Bir Kasa almak için mevcut kasamı satmayı düşünüyorum fakat elimdeki kasanın fiyatını tam olarak bilmiyorum fiyat fikri olan yada almayı düşünen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim

cooler master haf 912 kasa + 600 w Power

gigabyte GA-990FXA-UD5 anakart

Amd FX8120 işlemci

hi level ddr3 2000 mhz ram

corsair sata 3 90 gb ssd

sapphire hd 6970 ekran kartı

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

bi fiyat soylersen dusune bilirim.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

edit büdüt.

A_REX tarafından 10/Tem/14 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

ne zaman alındı ürünler vs detaylı bi bilgilendirme yap hocam sen bana bi kasa toplamak istiyorum. laptopta oyun çile olmaya başladı hele yazın helede hp ile :D oda dışardan daha sıcak sürekli 100 C sıcaklık :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

hocam bilgisayar 2 yıl önce toplantı parçaların hiç biri garantiye gitmedi yani bi bilgisayarcı tanıdık varsa fatura kestirip garantisini 2-3 aylık gibi gösterip gönderebilirsiniz.kaldıki hiç bir sorun yok bilgisayarda. aldığım fiyatları hatırlamıyorum şuan netten baktım sıfırlarının fiyatları bu şekilde e 2 yıl kullandık bunun bi yıpranma payı illaki olacak bütcenizi ve olabileceği söylerseniz ona göre ortak yol illaki buluruz.

cooler master haf 912 kasa + 600 w Power  (750li w lığı 490 TL Hepsiburada.com)

gigabyte GA-990FXA-UD5 anakart(438 TL Vatan Bilgisayar)

Amd FX8120 işlemci (şuanda satılmıyor aynı özelliklerde üst jenarasyonu var 8320 400 TL Gold.com)

hi level ddr3 2000 mhz ram ( 4 gb yazmayı unutmuşum gittigidiyoru.com fiyatı 152 TL)

corsair sata 3 90 gb ssd(Fiyat Bulamadım)

sapphire hd 6970 ekran kartı (552 TL vatanbilgisayar fiyatı)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

sen bu fiyatlari mi dusunuyorsun ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

sen bu fiyatlari mi dusunuyorsun ?

tabikide hayır hocam sadece sıfırlarının fiyatlarını yazdım 2. el olarak yarısı civarlarında bir fiyat verilir diye düşünüyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

yazdigin fiyatlarin yarisina o kasayi sat, elinden öper tebrik ederim seni :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

1166 TL ediyor yarısı :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    demirci bunu yazdı

ortalama dediği gibi 1166 civarı birşey ediyor da bu kasa için fazla bir fiyat olduğumunu söylüyorsun şimdi anlamadım :D eğer öyleyse bu kasanın ederi ne ? dediğim gibi olmadı şöyle birşeyde yaparız ben burdan bi bilgisayarcıya sıfır fatura kestiririm ürünlere sıfır gibi satarız olmazmı garantiside olur 2 yıl :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    demirci bunu yazdı

ortalama dediği gibi 1166 civarı birşey ediyor da bu kasa için fazla bir fiyat olduğumunu söylüyorsun şimdi anlamadım :D eğer öyleyse bu kasanın ederi ne ? dediğim gibi olmadı şöyle birşeyde yaparız ben burdan bi bilgisayarcıya sıfır fatura kestiririm ürünlere sıfır gibi satarız olmazmı garantiside olur 2 yıl :)

KDV,yi kim ödeyecek ?

Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 20