Masaüstü PC Toplamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Merhabalar , yakın zamanda 2000- 2500 Tl arası masaüstü pc toplamayı düşünüyorum ancak hiç tecrübem yok .

Format atmayı öğrenirken de çok korkmuştum ama zor birşey değilmiş. Bu da onun gibi mi yoksa bi yerlerde bi hata kötü sonuçlar doğurabilir mi :)

Püf noktaları nelerdir , donanımlar uyumlu mu nasıl öğrenebilirim , çakışma yaşamayalım sonra :)

Adım adım anlatan bir döküman var mı ? Nette vardır da birinci elden denenmiş bişey varsa daha iyi olur :)

Teşekkürler..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

yardım edene rapid premium :|

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

sadece sök çıkar ile olacak birşey sayılmaz pek. her işin bir erbabı var değil mi ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.penta.com.tr/index.asp

Bilgisayar yapılandırma sihirbazından kendine bir bilgisayar toplayabilirsin.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

AMD - Intel tartışmaları çok yapıldı ama evde kullanıma , oyun açabilir olsun performansı yüksek olsun herşey iyi güzel olsun hangisi olsun :)

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Pc-Alicam-Diyorsaniz-Size-Puf-Noktalar-81619/

(:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bir iki ay beklersen ekran kartı olarak Nvidianın DX11 destekli ekran kartları çıkcakmış...

Bunun dışında

İŞlemci

Bu işlemciye uygun anakart ve bellek ( RAM ) modülleri

Ekran kartı / kartları

Hard disk

ve kaliteli işlemci, anakart ve ekran kartlarına yeterli gücü sağlayacak güç kaynağı

bu donanımı rakatça söküp takabileceğin bir kasa

bir de HD monitör  iyi olur...

Anakartların hangi işlemcileri ve RAMleri (ddr2-3 800-600 1200 mhz) desteklediği yazar zaten

Çoklu ekran kartı kullanmak istersen  bunları da özelliklerinde yazar nvidia için SLI oluyordu ATI için crossfire ama

Nvidia SLI yi değiştirecek diye bir bilgi var çok emin değilim...

AMD işlemcilerde biraz ısınma olur derler ama eşdeğer işlemcileri daha ucuzdur...

Sıvı soğutma da yaparsın ciks bi sistem olur...

cizgi.com.tr de asusun güzel ürünleri var ... değerlendirebilirsin..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Bende amd Karşıydım Sıcaklık bakımından Bir deniyeyim dedim şuan çok memnunum HAcı  ekran kartı icin amd diyemeğim sıcaklık problemi cok Var Onun icin nivea geforce  işlemci konusunda intel quad core  drr 3 ramler zaten GEride Baska Bırsey kalmıyor:S

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hiç anlamıyorsan kendin toplamamanı tavsiye ederim sadece

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç anlamıyorsan kendin toplamamanı tavsiye ederim sadece

-----------------------------

Katılıyorum.Yoksa çok başını ağrıtır.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

format atarken korktuysan dostum, hiç uğraşma... ver bilgisayarcıya halletsin. yok olmaz ben kendim toplayacağım diyorsan pmden irtibata geçelim

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 22