Masaüstü+Laptopu Birbirine Bağlamak( Wireless) (?)
-
Mrblar.
Xp kurulu masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar var.Birbirlerine kablosuz bağlayıp oyun falan kapışmak istiyoruz.Yakın zamanda 3 tane daha laptop gelecek =)
Çok uğraştım aradım araştırdım herr yerde nlatılanları yaptım yok anam yok yok babam yok beceremedim.
masaüstünde airties 125 mb WUS - bilmemkaç adaptör var bakim dedimde tam modeline bulamadım adaptörü şimdi.
Ee napmalıyım :|
-
Masa üstüne kablosus modem yada wireless stick al. Flash diskini kullanarak kabosus ağ kurulumu yap bi sorun kalmas
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Masa üstüne kablosus modem yada wireless stick al. Flash diskini kullanarak kabosus ağ kurulumu yap bi sorun kalmas
-----------------------------olmadı işte :|
-
ben bağlayamadım görmedi bile birbirnini
-
işe bak amk yaa :D
geçen yaz kuzen yaptıydı bu yıl da bi gelseler..
-
valla neden kablosuz istion ki kablolu kullan veya wiralles ağdan olabilirmi bilmiorum ama hamachi var internet kaynaklı bu programla her oyunu oynayamazsın
-
Mythbusters bunu yazdı:
valla neden kablosuz istion ki kablolu kullan veya wiralles ağdan olabilirmi bilmiorum ama hamachi var internet kaynaklı bu programla her oyunu oynayamazsın
-----------------------------çünkü laptop |:
-
Walla al bi hub bağla işte laptoplarda ethernet girişi yokmu????
-
canerator bunu yazdı:
Walla al bi hub bağla işte laptoplarda ethernet girişi yokmu????
-----------------------------kablosuz takılmak istiyorum =D
hem hub kablo cart curt bedava da olsa para vermek istemiyorum , 2 bilgisayar ve 2 wireless varken..
-
Aynı router ustunden baglanırsanız
Network wizard ı da uygularsın.
Baglanırsın.
Olmadı mı ?
İndir HAMACHI yi.
Onunla VPN kur.
-
bir de şu şekilde yapabilirsin. Laptop ile bağlandığın kaplosuz interneti masaüstü bilgisayara normal kaplo ile verebilirsin.Bunun için her iki bilgisayarı synı workgroup a dahil et sonra dizüstü bilgisayarda kaplosuz seçeneklerden " diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzrinden internete bağlansın" gibisinden bir seçenek var onu işaretleyince senin laptop bir nevi ağ geçidi olur ve masaüstü bilgisayar hem nete çıkar hemde ağda birbirlerini görüp oyun falan oynayabilirsin.Şahsen evde ben bu şekilde bağlanıyorum.